Life

În ce investește Andreea Esca banii! Nelson Mondialul a dat-o de gol. S-a axat pe centrul istoric din Cluj

02.08.2020 | 16:53
In ce investeste Andreea Esca banii Nelson Mondialul a dato de gol Sa axat pe centrul istoric din Cluj
ADVERTISEMENT

Andreea Esca face investiții de sute de mii de euro în Cluj, considerat unul dintre cele mai dezvoltate orașe din România, cu un potențial financiar ridicat. Nelson Mondialul a dat-o de gol.

Se pare că, prezentatoarea tv a cumpărat mai multe clădiri istorice, dar și o parcelă de pământ, situate în centrul istoric al Clujului, acolo unde intenționează să construiască un hotel de lux.

ADVERTISEMENT

În plus, potrivit vecinilor pe care Andreea Esca îi are la Cluj, se pare că aceasta deține și o cofetărie de lux în Cluj, într-una dintre cele mai bune zone din oraș. Tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a fost la fața locului.

Andreea Esca, investiții de sute de mii de euro! Nelson Mondialul a dat-o de gol

Potrivit cancan.ro, Nelson Mondialul, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei, a dezvăluit planurile și investițiile Andreei Esca. Prezentatoarea vrea să ridice un hotel de lux la Cluj.

ADVERTISEMENT

”Vecini Esca: Acolo, tot a cumpărat Andreea Esca.

Nelson: Du-te măi…

Vecini: Da, până în Napoca, tot… De la gard și până în Napoca, tot e al ei… Nu-i minciună. O să-și facă hotel. Eu am vorbit cu ea…

Nelson: De unde atâția bani, că e doar prezentatoare tv?

Vecini: Păi, cofetăria de pe Napoca e a ei!

Nelson: Da? Deci auziți. Tot, tot e a lui Esca! Dărâmă astea și face un hotel. Vă dați seama cum au ăștia bani?”, a fost discuția dintre Nelson și vecinii Andreei Esca.

ADVERTISEMENT

Clujul și-a câștigat, încă din 2005, faima unui oraș unui mediu urban cu o înaltă calitate a vieții, fiind în multe rapoarte pe primul loc în topul destinațiilor preferate în rândul tinerilor din toată țara, dispuși și dornici să se mute la Cluj-Napoca.