Life

În ce investește banii Carmen de la Sălciua: “Afacerea e pe numele iubitului. Am insistat să fie la standarde ridicate”

Carmen de la Sălciua pare să treacă printr-o perioadă cât se poate de bună, sentimental, alături de Marian Corcheș, bărbatul care a cerut-o de soție și care a convins-o să se implice în afacerile sale.
04.05.2022 | 09:22
In ce investeste banii Carmen de la Salciua Afacerea e pe numele iubitului Am insistat sa fie la standarde ridicate
Carmen de la Salciua se implkică la modul serios în afacerile viitorului ei sot, Marian / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre noua afacere în care s-a implicat, vedeta și logodnicul ei, Marian Corcheș, investind o sumă considerabilă într-o pensiune situată în Alba Iulia. Cum lucrările sunt aproape de a fi finalizate, Carmen de la Sălciua ne-a mărturisit că este nerăbdătoare să facă inaugurarea oficială a stabilimentului. Și, râzând, ne-a spus că după urmează și căsătoria.

Carmen de la Sălciua, convinsă să investească în afacerea iubitului

Cerută în căsătorie de Marian Corcheș, Carmen de la Sălciua a decis să se implice, trup și suflet, în afacerea începută de bărbatul pe care îl iubește și care a divorțat pentru a-i fi alături. Primele investiții făcute în calitate de cuplu oficial au fost legate de o afacere în domeniul turismului, la Alba Iulia.

ADVERTISEMENT

”E prima afacere la care colaborăm. În sine, afacerea este pe numele lui, vom vedea dacă se va transforma într-o afacere de familie sau nu. În orice caz, el mi-a cerut sfaturile și eu i le-am dat. Va fi o pensiune deosebită, una în care cei care vor ajunge acolo să găsească liniștea pe care și-o doresc”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Pe lângă banii pe care i-a investit, Carmen de la Sălciua s-a implicat, la modul cel mai serios, în decorațiunile și facilitățile pe care le va avea viitoarea pensiune. Artista și-a dorit să ofere celor care vor merge la pensiunea de care se ocupă răsfăț de neuitat și dezvăluie că investițiile continuă.

ADVERTISEMENT

”Va fi o pensiune făcută în stil tradițional, cu ciubere de apă în curte, acolo unde cei cazați vor putea face baie și să se relaxeze. Am insistat să fie amenajată însă la standarde ridicate, chiar dacă stilul este tradițional nu vor lipsi lucrurile care să fie necesare relaxării. Pensiunea o vom deschide în această vară. Despre investițiile făcute însă nu pot să vorbesc, acum. Când va fi gata, când va fi clar, atunci vom putea spune cât a costat totul”, a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, artista.

Când se căsătorește Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș

Dacă afacerea pe care o vor avea împreună se conturează din ce în ce mai clar, nunta cântăreței Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș mai are de așteptat. Cel puțin când vine vorba de petrecerea de nuntă, pentru că artista ne-a dezvăluit că nu se va încheia anul și va fi măritată și legal, și în fața Domnului.

ADVERTISEMENT

”Ne vom căsători, dar nu am o dată exactă, încă. Eu vreau să facem cununia, la Biserică, în fața preotului, mie mi se pare foarte important să cunoaștem taina căsătorie împreună. Nu vreau să facem doar o logodnă, ci slujba completă a cununiei. O vom face chiar dacă asta înseamnă să facem și actele înainte”, ne-a dezvăluit Carmen de la Sălciua.

Cununia celor doi nu va fi marcată și de o petrecere de nuntă fabuloasă. Motivul, ne-a mărturisit cântăreața, ține de angajamentele pe care le are ca artistă. Singura soluție, ne-a explicat ea, este ca evenimentul să îl facă anul viitor.

ADVERTISEMENT

”Anul acesta nu vom face nunta, eu sunt foarte ocupată în weekenduri și vreau să facem petrecerea într-o sâmbătă, așa cum se obișnuiește. În orice caz, petrecerea de nuntă nu va fi una mare, așa cum am făcut prima oară. Vreau să îi am aproape pe prieteni, pe oamenii care știu că, dacă i-aș suna la 3 noaptea, ar trece prin foc pentru mine să mă ajute.

 Facem nuntă pentru noi, cred că nu am nevoie de reclamă, de bartere, de tot felul de lucruri din-astea. Cel mai probabil, nunta va fi la anul, dar cununia vreau să o facem anul acesta”, a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș pleacă la Ierusalim

Carmen de la Sălciua ne-a mărturisit că și-a dorit foarte mult să revadă Ierusalimul, locul în care, recunoaște ea, își încarcă bateriile în momentul în care merge pe urmele lui Iisus.

”Vom pleca, zilele viitoare, la Ierusalim, mi-am dorit foarte mult să mergem împreună acolo. Cine știe, poate acolo vom avea parte și de o minune”, a mai spus Carmen de la Sălciua, ușor misterioasă. În altă ordine de idei, cântăreața nu a ascuns faptul că se teme puțin de drumul până în Ierusalim, mai ales în contextul internațional agitat de acum.

”Mi-e puțin teamă. La tot ce se întâmplă în lumea asta acum, nu mai poți să îți faci planuri, dar să sperăm că va fi totul bine. Sper că nu se vor pune noi restricții, sper că nu vor fi probleme”, a mai spus Carmen de la Sălciua despre vacanța programată alături de Marian Corcheș.

Actualul logodnic al artistei a divorțat pentru ea

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș sunt împreună din toamna anului trecut, artista făcând la acea vreme, pentru FANATIK, o serie de dezvăluiri despre relația cu actualul ei logodnic. ”Eu nu o să mai divorțez niciodată, așa mi-am propus. Nu voi repeta greșelile făcute, iar eu, acum, nu sunt femeie de lăsat”, ne spunea, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

La acea vreme, Marian Corcheș era căsătorit cu Bianca, cei doi divorțând în luna ianuarie a acestui an, la cererea bărbatului, magistrații luând decizia că e culpa lui.

ADVERTISEMENT