Life

În ce oraș celebru a plecat Florin Dumitrescu în vacanță, alături de familie: „Îmi dă o senzație de acasă”. Cât costă o noapte de cazare

În ce oraș celebru a plecat Florin Dumitrescu în vacanță, alături de partenera sa de viață și de cele două fiice pe care le au împreună. Cât costă o noapte de cazare?
27.06.2022 | 14:15
In ce oras celebru a plecat Florin Dumitrescu in vacanta alaturi de familie Imi da o senzatie de acasa Cat costa o noapte de cazare
În ce oraș celebru a plecat Florin Dumitrescu în vacanță, alături de familie. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu a plecat în vacanță în Italia, alături de familie, și a ales un oraș celebru pentru acest sejur. Juratul de la Chefi la cuțite le-a spus urmăritorilor că se simte ca acasă în acest oraș.

În ce oraș celebru a plecat Florin Dumitrescu în vacanță, alături de familie

Îndrăgitul bucătar a plecat într-o vacanță alături de soția sa, Cristina Sima Dumitrescu, și de cele două fetițe pe care le au împreună.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu s-a plimbat prin Napoli și a realizat că seamănă foarte mult cu Bucureștiul din anii ’90.

Juratul de la Chefi la cuțite a vizitat și alte orașe din Italia până acum, printre care și Florența și Roma.

ADVERTISEMENT

„Firenze e senzațional pentru arte, Roma – muzeu în aer liber, iar Napoli îmi dă o senzație de acasă, zici că m-am trezit în București, anii 90. E mișto.”, a spus Florin Dumitrescu pe Instastory.

Juratul le-a arătat fanilor și cât de mari sunt cozile la înghețată sau la pizza în Napoli. De altfel, orașul este recunoscut pentru pizza delicioasă.

ADVERTISEMENT
Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu, vacanță la Napoli. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Prețul unei nopți de cazare în Napoli este destul de mare, comparativ cu prețurile din România. La o pensiune, prețul unei nopți de cazare este de 26 de euro de persoană, adică 130 de lei, notează spynews.ro.

În schimb, la hotelurile mai modeste, prețurile sunt cuprinse între 190 și 230 de lei pentru o noapte de cazare. Pentru hotelurile de trei stele, prețul ajunge la 330 de lei. La hotelurile de cinci stele, prețul pentru o noapte de cazare ajunge la 1.500 de lei.

ADVERTISEMENT

De ce a refuzat Florin Dumitrescu să participe la America Express

Florin Dumitrescu a primit propunerea de a participa la America Express, însă a refuzat și a explicat motivul pentru are nu vrea să aibă parte de această experiență.

Colegii săi de la Chefi la cuțite au acceptat această provocare. Sorin Bontea a participat la sezonul 3 Asia Express, alături de Răzvan Fodor, fiind și echipa câștigătoare. Cătălin Scărlătescu a plecat la America Express alături de partenera sa, Doina Teodoru.

Juratul de la Antena 1 a recunoscut că nu poate sta departe de familie atât de mult timp. Lui Florin Dumitrescu i s-a propus să participe la competiție și atunci când era Asia Express.

„Mi s-a propus de foarte multe ori să merg în Asia Express/America Express. Nu îmi place să fiu departe de familie atât de mult timp. Nu e pentru mine.”, a explicat Florin Dumitrescu în mediul online.

ADVERTISEMENT