News

În ce orașe europene putem zbura cu bilete de până în 100 de euro, după ridicarea restricțiilor

26.04.2020 | 15:24
In ce orase europene putem zbura cu bilete de pana in 100 de euro dupa ridicarea restrictiilor
ADVERTISEMENT

În ce orașe europene putem zbura cu bilete de până în 100 de euro, iată o întrebare la care toți iubitorii de călători speră să primească răspuns în această perioadă, una premergătoare ridicării restricțiilor impuse de autorități.

În ce orașe putem zbura cu bilete de până în 100 de euro

După mai bine de două luni de izolare aproape totală, viața începe treptat și timid să își revină la normal în Europa. Odată cu ea, și domeniul călătoriilor se redeschide.

ADVERTISEMENT

Din mai, mai precis de pe data de 2 a lunii, majoritatea companiilor aeriene încep să își reia cursele obișnuite.

Vestea bună pentru călători este că prețurile biletelor au rămas încă accesibile pentru orice buget, astfel că sunt disponibile mai multe destinații la prețuri care nu depășesc 100 de euro, scrie Mediafax.

ADVERTISEMENT

Cei dornici de excursii sau care au de făcut deplasări în diferite alte scopuri, trebuie să știe că pot zbura către o serie de orașe importante din Europa cu o sumă accesibilă.

Din oferta curentă pentru luna mai se găsesc bilete disponibile la Londra pe 2 mai cu 25 de euro, în 4 mai spre Roma cu 55 de euro sau spre Paris, în 6 mai, cu 110 euro. Sunt și alte destinații accesibile la începutul lunii viitoare, cum ar fi Amsterdam, Atena sau Frankfurt.

ADVERTISEMENT

Sfaturi pentru români: să profite și să călătorească

Turismul este o ramură grav afectată de pandemia de coronavirus, fapt pentru care experții din domeniu fac un apel către oameni și îi îndeamnă să nu renunțe la călătorii.

Oficialii din domeniu spun că, odată ridicate restricţiile, românii ar trebui să profite și să înceapă din nou să călătorească.

ADVERTISEMENT

”Dacă legislaţia permite şi destinaţia este una care permite ca aeronavele să ajungă, de ce nu? În măsura în care rutele se redeschid treptat, treptat, eu sper că TAROM-ul s-a gândit şi la nişte măsuri de siguranţă suplimentară care să asigure călătorii”, a spus Emil Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Economiei, Turismului, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Până în prezent, măsurile de distanţare socială nu au fost stabilite, iar în cazul în care autorităţile nu vin cu reglementări clare, companiile aeriene vor trebui să dezvolte singure nişte condiţii de zbor. Dacă măsurile vor impune mai puțini pasageri în avion, este posibil ca biletele să se scumpească.

ADVERTISEMENT