Life

În ce relație e acum Lia Bugnar cu fostul ei iubit, Anghel Damian: „Îndrăgosteala își arată valoarea după ce trece”

Lia Bugnar a fost invitată în emisiunea lui Marius Manole de pe VOYO, unde a făcut câteva confesiiuni în premieră, inclusiv despre Anghel Damian.
22.09.2022 | 15:44
In ce relatie e acum Lia Bugnar cu fostul ei iubit Anghel Damian Indragosteala isi arata valoarea dupa ce trece
Lia Bugnar, invitată în emisiunea Întrebarea mesei rotunde a lui Marius Manole. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Lia Bugnar a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Anghel Damian, în cadrul emisiunii „Întrebarea mesei rotunde” prezentată de actorul Marius Manole pe VOYO.

Lia Bugnar a scos tot ce a ținut în ea: „M-a lovit tancul, m-a lovit”

Noul sezon al emisiunii lui Marius Manole a început în forță cu o invitată despre care s-au spus vrute și nevrute. Scenarista a fost asociată, involuntar, cu cel mai fresh cuplu din showbiz, format de Theo Rose cu Anghel Damian.

ADVERTISEMENT

Actrița i s-a confesat prietenului și colegului de breaslă Marius Manole! Nu a refuzat absolut nicio întrebare primită de la acesta. Cel mai de interes moment a fost, de departe, cel în care a vorbit despre relația ei cu Anghel Damian.

Scenarista serialului „Clanul”, în care joacă Theo, iubita fostului ei partener, a avut un răspuns frumos și diplomat atunci când Marius nu a putut evita să n-o întrebe despre relația cu Damian.

ADVERTISEMENT

„M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile.

Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă. (…) Îndrăgosteala e plăcută omului și își arată valoarea după ce trece. Părerea mea e că totul trebuie trăit, riscat și vezi cum o scoți până la capăt”, a declarat Lia Bugnar pe VOYO.

ADVERTISEMENT

Marius Manole: „Vorbesc mult mai rar cu Anghel”; Lia: „Sunt prietenă foarte bună cu Anghel”

 

„Nu vreau să vorbesc despre dramele mele amoroase, care nu sunt diferite de ale altora. Nu vreau să plictisim internetul”, a completat Lia.

Marius Manole a fost întrebat apoi de Lia Bugnar dacă ar fi să aleagă între prietenia cu ea și cea cu Anghel Damian, ce ar alege, iar actorul nu a stat prea mult pe gânduri. I-a zis că pe ea o știe de-o viață, iar pe Anghel, deși îl consideră apropiat, nu îl vedete atât de des și nu vorbește zilnic cu el.

ADVERTISEMENT

Marius a spus că pentru el a fost o situație dificilă când a apărut telenovela Lia Bugnar-Anghel Damian și că nu a știut cum să se comporte în contextul respectiv.

„E adevărat că vorbesc mult mai rar cu Anghel decât vorbeam înainte. A fost o situație stranie și nu știu cum să mă port în situațiile astea. Viața ne va despărți, cumva, habar nu am, nu știu cum”, este răspunsul oferit de Marius Manole.

„Eu însămi sunt prietenă foarte bună cu Anghel. Lui nu i-au dispărut calitățile. Artistic evoluează spectaculos. E un prieten pe care chiar ne putem baza”, a spus și Lia Bugnar.

ADVERTISEMENT