Life

În ce relație e Radu Ștefan cu Lavinia Pîrva, nevasta tatălui său. Gestul făcut de artistă pentru fiul lui Bănică

În ce relație e Radu Ștefan, fiul lui Bănică, cu Lavinia Pîrva, femeia alături de care cântărețul și-a refăcut viața?
07.06.2021 | 10:40
In ce relatie e Radu Stefan cu Lavinia Pirva nevasta tatalui sau Gestul facut de artista pentru fiul lui Banica
ADVERTISEMENT

Între Radu Ștefan și Lavinia Pîrva, nevasta lui Ștefan Bănică, există o relație cordială. Cei doi se înțeleg foarte bine, chiar dacă se văd destul de rar, căci fiecare își vede de viața lui.

Radu Ștefan este mai mereu ocupat cu studiile și teatrul, iar Lavinia are grijă de familia pe care a format-o împreună cu cântărețul Ștefan Bănică și se ocupă în paralel și de cariera ei muzicală.

ADVERTISEMENT

Se pare că Lavinia ține foarte mult la fiul lui Bănică, ba chiar îl admiră și nu a ascuns niciodată acest sentiment.

Radu Ștefan și Lavinia Pîrva, soția lui Bănică, se înțeleg de minune

Recent, Radu Ștefan a apărut într-o fotografie cu Alexandru, fratele său vitreg, iar Lavinia s-a topit când i-a văzut pe cei doi.

ADVERTISEMENT

Radu ține foarte mult la fiul pe care tatăl său l-a făcut cu fosta solistă a trupei Spicy. Acesta s-a lăsat pozat ținându-l de mână pe cel mic, iar imaginea a topit inimile fanilor, dar și inima mămicii.

Lavinia a pus un sticker cu o inimioară la fotografia cu cei doi frați, semn că relația dintre cei doi este una extraordinară.

ADVERTISEMENT

De altfel, într-un interviu recent, cântăreața a vorbit despre cât de bine se înțeleg cei doi frați. A declarat că Alexandru seamănă foarte bine cu Radu Ștefan.

Lavinia a vorbit în cadrul aceluiași interviu și despre Violeta, fata pe care Ștefan Bănică o are împreună cu Andreea Marin.

ADVERTISEMENT
radu ștefan
Radu Ștefan și fratele său mai mic, Alexandru. Foto: Instagram

Ce a spus cântăreața despre copiii lui Ștefan Bănică

„Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond. Noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze.

Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a povestit Lavinia Pîrva, potrivit unica.ro.

Bruneta a avut numai cuvinte de laudă și la adresa Violetei. „Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, a spus artista despre fiica prezentatoarei Andreea Marin.

Alexandru, băiețelul Laviniei și al lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit în luna mai 2 anișori.

ADVERTISEMENT