Life

În ce relație se mai află Laura Lavric cu sora ei. Decizie neașteptată după ani de jigniri publice

Relația dintre Laura Lavric și sora ei a acaparat atenția presei după ce cele două s-au bălăcărit în public în diferite programe de televiziune.
09.06.2021 | 17:16
In ce relatie se mai afla Laura Lavric cu sora ei Decizie neasteptata dupa ani de jigniri publice
Laura Lavric și Ecaterina Traina, surori și... dușmance. Foto: capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Laura Lavric și sora ei, Ecaterina Traian, au fost protagonistele unor certuri în public greu de reprodus din cauza jignirilor pe care și le-au adresat reciproc.

Ecaterina ar fi dispusă să îngroape acum securea războiului, însă celebra cântăreață de muzică populară nici nu vrea să mai audă de ea.

ADVERTISEMENT

Arista a afirmat că este sunată des de sora ei, care vrea să se împace. Cântăreața a mărturisit că nu poate trece peste toate acuzațiile pe care aceasta i le-a adus de-a lungul anilor, fapt pentru care îi respinge tentativele de apropiere de fiecare dată.

Laura Lavric susține că sora ei vrea să se împace cu ea. Ce decizie a luat

Una dintre cele mai grave acuzații pe care Ecaterina i le-a adus folcloristei a fost că a practicat prostituția în trecut. Peste acest lucru Laura Lavric nu poate să treacă oricât de multe scuze și-ar cere sora ei.

ADVERTISEMENT

„E ceva ingrozitor. Acum își cere iertare, dar nu îi mai răspund la telefon. Nu e posibil așa ceva. Își cere iertare. În sufletul meu este iertată, pentru că este un păcat sa porți ură, dar nu am sa uit asta. Pentru mine ea nu mai există. În casa mea nu o mai vreau.

A fost cel mai mare necaz de la care mi s-a tras și tensiunea. Cuvintele m-au durut. Dacă vin de la un dușman, dor, dar de la propria soră… ea a fost rea de mică”, a declarat Laura Lavric la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Este Ecaterina Traian invidioasă pe folcloristă?

După cum a spus, vorbele surorii sale au afectat-o psihic, dar și fizic. Artistei i s-a făcut rău de fiecare dată când aceasta apărea public și ștergea cu ea pe jos și tocmai pentru că îi provoacă stări tensionate a decis să stea cât mai departe de ea.

Din cauza șocului pe care l-a trăit după aparițiile Ecaterinei în diferite emisiuni, Laura Lavric a fost nevoită să meargă la medic pentru a se putea liniști.

ADVERTISEMENT

Laura susține că sora ei a urât-o dintotdeauna și că a fost mereu invidioasă pe succesul ei în industria muzicii folclorice. Lavric a completat spunând că și tatăl ei credea același lucru. Acesta ar fi observat că sora ei îi băga bețe-n roate sau vorbea mereu despre ea cu ciudă.

 

ADVERTISEMENT