Life

În ce relații au rămas Cristina Belciu și fiica lui Cristian Boureanu. Au fost văzute împreună

Cristina Belciu și Cristian Boureanu au format un cuplu o perioadă scurtă, influencerița cunoscând-o și pe fiica fostului politician. Cum se înțeleg cele două.
01.08.2022 | 14:21
In ce relatii au ramas Cristina Belciu si fiica lui Cristian Boureanu Au fost vazute impreuna
Cum se înțeleg Cristina Belciu și fiica lui Cristian Boureanu. S-au fotografiat împreună. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și Ioana Boureanu au rămas în relații excelente după ce s-au întâlnit pentru prima oară în luna februarie. Unde au fost văzute cele două tinere în urmă cu câteva zile și cum au apărut împreună.

Cum se înțeleg Cristina Belciu și fiica lui Cristian Boureanu. S-au fotografiat împreună

Cristina Belciu și fiica lui Cristian Boureanu sunt de vârstă apropiată, între ele fiind o diferență de numai 4 ani. Celebra influenceriță și Ioana se știu de ceva vreme, iar acum au fost văzute în același club din Capitală.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 25 de ani și Ioana Boureanu (21 de ani) par foarte apropiate, dovadă că nu au ratat ocazia să se fotografieze împreună și au publicat imaginea. Îmbrăcate elegant cele două au făcut furori și s-au distrat de minune.

În plus, fosta iubită a politicianului a distribuit o poză în care le cere urmăritorilor săi să o caute pe fata lui Boureanu. Acest lucru demonstrează că sunt foarte apropiate și chiar sunt prietene bune.

ADVERTISEMENT

„Apasă pentru a urmări această fată frumoasă”, este mesajul transmis de Cristina Belciu pe contul personal de Instagram.

Ioana Boureanu și Cristina Belciu, prietene
Ioana Boureanu și Cristina Belciu sunt prietene bune. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cristina Belciu și Cristian Boureanu, relație de scurtă durată

Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au cunoscut la finalul anului trecut, prima întâlnire fiind pe 1 decembrie. Cei doi au format un cuplu o perioadă destul de scurtă, iar despărțirea a avut loc în termeni amiabili.

ADVERTISEMENT

Fostul politician vorbește în cei mai frumoși termeni de frumoasa brunetă, despre care spunea recent că este matură, educată, cu un suflet excepțional și are o inimă enorm. În plus, vedeta i-a schimbat viața în bine.

„O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul”, mărturisea Cristian Boureanu după separare, potrivit as.ro.

ADVERTISEMENT