Life

În ce relații au rămas Cristina Ciobănașu și Alex Velea, la 13 ani de la Dansez pentru tine. Actrița a spus adevărul

Crstina Ciobănașu a dezvăluit în ce relații a rămas cu Alex Velea, la 13 ani de la participarea la Dansez pentru tine.
30.08.2021 | 23:53
In ce relatii au ramas Cristina Ciobanasu si Alex Velea la 13 ani de la Dansez pentru tine Actrita a spus adevarul
În ce relații au rămas Cristina Ciobănașu și Alex Velea, la 13 ani de la Dansez pentru tine. Actrița a spus adevărul. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu a dezvăluit în ce relații a rămas cu Alex Velea, la 13 ani de când artistul a participat la „Dansez pentru tine” cu intenția de a o ajuta pe artistă.

Cântărețul a ajutat-o foarte mult pe actriță, adoptată ulterior de Ruxandra Ion și distribuită în telenovele de la Acasă TV. Mulți se întreabă dacă actrița a păstrat legătura cu cel care a dansat pentru cazul ei în 2008.

ADVERTISEMENT

În ce relații au rămas Cristina Ciobănașu și Alex Velea, la 13 ani de la Dansez pentru tine. Actrița a spus adevărul

În 2008, Alex Velea și Cristina Stoicescu au participat la „Dansez pentru tine”, unde au dansat pentru cazul Cristinei Ciobănașu. Originară din Vorona, Botoșani, actrița nu avea o situație financiară prea bună și își dorea să studieze la o școală de muzică din București.

Deși Alex Velea și partenera lui de dans au fost eliminați rapid din emisiune, povestea Cristinei nu s-a terminat, ba chiar din contră, abia începuse. În vârstă de nici 12 ani, actrița a fost luată sub aripa Ruxandrei Ion. A fost distribuită în telenovelele de la Acasă TV în același an.

ADVERTISEMENT

La 13 ani de când cazul ei a impresionat o țară întreagă, Cristina Ciobănașu a ajuns una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România.

Mulți se întreabă dacă ea și Alex Velea au păstrat legătura în toți acești ani. În cadrul unui interviu, actrița din „Adela” a spus că cei doi se mai întâlnesc la diverse evenimente. Iubitul Antoniei îi amintește mereu Cristinei de perioada în care au participat la emisiune și cât de mică era atunci.

ADVERTISEMENT

„Ne mai întâlnim la diverse evenimente. De fiecare dată îmi amintește ce mică eram, câtă energie aveam și ce amintiri frumoase ne-am făcut în perioada ‘Dansez pentru tine’”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru revista VIVA.

Artista consideră că a avut foarte mult noroc și a muncit foarte mult pentru ceea ce are astăzi. „Am avut norocul să găsesc oamenii potriviți la momentul potrivit, care să mă ajute cu un sfat sau o vorbă bună”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns cunoscută Cristina Ciobănașu

Ruxandra Ion a decis să o ajute pe Cristina Ciobănașu după ce a văzut-o la emisiunea difuzată la Pro TV. Producătoarea a adoptat-o și a luat-o la București pentru a-și urma visul.

Cristina Ciobănașu a fost distribuită în mai multe telenovele românești. Prima dată, aceasta a apărut în „Îngerașii” (2008 – 2009), unde a avut un rol episodic.

După aceea, a urmat rolul secundar din „Aniela” (2009 – 2010). În telenovela „Iubire și Onoare” (2010 – 2011), vedeta a fost una dintre protagoniste.

Succesul a venit odată cu serialul muzical „Pariu cu Viața” (2011 – 2013), urmat de continuarea „O nouă viață” (2014). Tânăra a jucat alături de nume cunoscute din showbiz, cum ar fi Sore, Dorian Popa, Alina Eremia sau Vlad Gherman. Aceștia au făcut parte din trupa La La Band, susținând concerte în toată țara.

Un rol important a fost cel din „Fructul Oprit” (2018 – 2019), unul dintre cele mai apreciate seriale românești, produs tot de Ruxandra Ion.

În prezent, în afară de rolul din „Adela”, Cristina Ciobănașu este realizatoare TV la Happy Channel, alături de fostul iubit, Vlad Gherman.

ADVERTISEMENT