Life

În ce relații au rămas Prințul Charles și Prințul Harry, după plecarea acestuia în America

11.08.2020 | 19:43
In ce relatii au ramas Printul Charles si Printul Harry dupa plecarea acestuia in America
ADVERTISEMENT

Decizia Prințului Harry de a se muta împreună cu Meghan Markle în America a stârnit numeroase controverse și discuții mai ales în sânul familii britanice. Acest fapt a șocat opinia publică, iar britanicii nu o mai privesc cu aceeași simpatie pe fosta actriță din serialul „Suits”.

Din primăvara acestui an, Prințul Harry și Meghan Markle nu o vor mai reprezenta pe Regină și coroana regală în lume, devenind, astfel 100% independenți, mai ales financiar.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a părăsit familia regală și s-a mutat în Los Angeles, Prințul Harry păstrează legătura cu tatăl său, Prințul Charles, care îi este alături și îl susține inclusiv financiar, atunci când este cazul.

Care este relația dintre Prințul Charles și Prințul Harry, după mutarea acestuia în America

Prințul Harry s-a despărțit de familia regală britanică, inclusiv de tatăl lui, prințul Charles, după ce a decis să se mute peste Ocean, împreună cu soția lui, Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă acest lucru a creat o ruptură între ei și Regina Elisabeta, nu la fel stau lucrurile și în cazul Prințului Charles. Harry se bucură de toată susținerea tatălui său, emoțională și financiară, iar el, la rându-i, se îngrijește de starea Prințului Charles.

La momentuul plecării lui Harry în America, Regina Elisabeta a II-a a fost în stare de şoc. Atât ea, cât și principalii moştenitori ai tronului, Prinţul Charles şi Prinţul William, au aflat din presă despre decizia acestora, iar mâhnirea a fost cu atât mai mare.

ADVERTISEMENT

Se pare că, Ărințul Harry nu s-a consultat cu nnimeni din familie atunci când a luat hotărârea de a se muta peste Ocean. Totul s-a petrecut foarte rapid, la doar câteva zile după ce s-au întors din Canada, dintr-o vacanţă de şase săptămâni în Canada.