Life

În ce relații este Cabral cu fiica sa cea mare, Inoke. Prezentatorul de la Pro TV a dat cărțile pe față

Cum se înțelege Cabral cu fiica sa cea mare, Inoke, din relația cu fosta sa soție. Moderatorul de la Pro TV a spus adevărul.
30.09.2022 | 16:35
In ce relatii este Cabral cu fiica sa cea mare Inoke Prezentatorul de la Pro TV a dat cartile pe fata
Cum se înțelege Cabral cu fiica sa cea mare, Inoke. Moderatorul de la Pro TV a spus adevărul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În ce relații este prezentatorul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici cu fiica sa cea mare. Inoke este rodul iubirii dintre vedeta de la Pro TV cu prima sa soție, Luana Mitran, tânăra de 20 de ani studiind în străinătate.

Cum se înțelege Cabral cu fiica sa cea mare, Inoke. Moderatorul de la Pro TV a spus adevărul

Cabral a dat cărțile pe față legat de legătura cu fata sa cea mare, Inoke, cu care a trecut a avut mai multe neînțelegeri. Renumitul sportiv și tânăra par că au ajuns la un consens în prezent, moderatorul fiind tare mândru de ea.

ADVERTISEMENT

Gazda reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici a dezvăluit că fiica sa are un loc de muncă „simpatic” și că se înțelege de minune cu sora mai mică, Namiko, din mariajul vedetei cu actrița Andreea Ibacka.

„Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine.

ADVERTISEMENT

Namiko e topită după ea. Și invers, desigur”, a spus Cabral într-un interviu acordat recent pentru publicația libertatea.ro.

Cabral, detalii despre cei doi copii mai mici

Cabral a vorbit și despre fiica cea mică, Namiko, care până de curând a fost alături de el în Republica Dominicană. Din păcate, copila s-a întors în România cu mama sa pentru că a trebuit să meargă la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Cât despre fiul său, Tiago, prezentatorul a precizat că primii pași i-a făcut departe de casă, același lucru fiind valabil și în cazul statului în picioare.

De asemenea, moderatorul emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici este fericit că a putut să fie prezent la astfel de momente unice.

ADVERTISEMENT

„Ei sunt acum acasă, Namiko merge la grădi”, a completat Cabral, mai arată sursa citată, unde a mai precizat că îi este foarte dor de casă și de familia sa.

ADVERTISEMENT