Life

În ce relații este Majda cu tatăl fiicei sale. J Yolo a dispărut din spațiul public definitiv

Majda a povestit cum se înțelege cu tatăl fiicei sale, Jaqueline, în vârstă de 9 ani. Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea a divorțat în același an în care s-a căsătorit.
26.08.2022 | 19:57
In ce relatii este Majda cu tatal fiicei sale J Yolo a disparut din spatiul public definitiv
Cum se înțelege Majda cu tatăl fetei sale, J Yolo. Au divorțat în urmă cu 9 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

În ce relații este frumoasa actriță cu origini românești și libaneze cu tatăl fiicei sale. J Yolo, artistul cunoscut pentru piesa Pa pa, te pup, a dispărut din spațiul public definitiv la scurt timp după separarea celor doi.

Cum se înțelege Majda cu tatăl fetei sale, J Yolo. Au divorțat în urmă cu 9 ani

Majda și J Yolo au avut o relație care a durat 3 ani, iar în 2013 au ajuns în fața ofițerului de stare civilă. La momentul respectiv vedeta era însărcinată cu fiica sa, însă câteva luni mai târziu semna divorțul la notar.

ADVERTISEMENT

Anii au trecut și prezentatoarea de la Vorbește lumea nu l-a mai adus în discuție pe fostul soț. Discretă cu viața privată, fosta concurentă de la Survivor România spune acum în ce relații este cu tatăl fiicei sale.

„Este prezent în viața Jacquelinei și asta e tot ce contează. Așa cum spuneai, nu-mi place scandalul, iar fericirea copilului meu e cea mai importantă. Suntem implicați amândoi în creșterea ei”, a declarat Majda într-un interviu pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Majda, mândră de fiica sa

Majda a trecut prin multe neplăceri înainte să devină mamă. Când era însărcinată în aproape 4 luni a fost implicată într-un accident rutier, apoi a fost mușcată de o căpușă. Ulterior, la 7 luni de sarcină a renunțat la UNATC.

Cunoscuta vedetă de la Pro TV are o relație extraodinară cu fiica sa, Jacqueline, pentru care are numai cuvinte de laudă. Copila de 9 ani îi aduce numai bucurii și împliniri.

ADVERTISEMENT

Fericirea fetei este cea mai importantă pentru brunetă, care și-a refăcut viața sentimentală alături de Mihai, fostul soț al lui Laurette. Cei doi au în plan să se căsătorească în viitorul apropiat.

„Jacqueline e sufletul meu! Mă simt norocoasă că m-a ales să îi fiu mamă. Îi sunt aproape și îmi doresc din suflet să învețe să fie propriul ei erou, să se bucure de copilărie și de prezent, de tot ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Petrecem mult timp împreună și asta mă bucură”, a mai spus Majda, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT