Life

În ce relații sunt iubita lui Iancu Sterp și mama sportivului: ”S-a îndrăgostit mai tare ca mine”

Cum se înțelege iubita lui Iancu Sterp cu mama acestuia, doamna Geta. Ce a declarat sportivul despre legătura dintre cele două.
14.11.2022 | 23:05
In ce relatii sunt iubita lui Iancu Sterp si mama sportivului Sa indragostit mai tare ca mine
Cum se înțelege iubita lui Iancu Sterp cu mama acestuia, doamna Geta. Ce a declarat sportivul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În ce relații sunt Denisa Coțolan și mama partenerului de viață. Fostul concurent de la Survivor România a mărturisit că nu a dus acasă nicio femeie până să se iubească cu frumoasa șatenă.

Cum se înțelege iubita lui Iancu Sterp cu mama acestuia, doamna Geta. Ce a declarat sportivul

Iancu Sterp a dezvăluit cum se înțeleg iubita, Denisa Coțolan, și mama sa. Doamna Geta a primit-o cu brațele deschise pe actuala parteneră de viață, cu care locuiește deja sub același acoperiș de câteva luni.

ADVERTISEMENT

Cea care i-a dat viață sportivului e foarte fericită că fiul său cel mic și-a găsit o parteneră pe măsură, mai ales că este foarte inteligentă și harnică.

„Nu, chiar ziceam la tine în emisiune că nu o să duc nicio femeie acasă. Când am adus-o pe Denisa, ea s-a îndrăgostit mai tare ca mine. Mama Geta e foarte fericită și încântată, spre surprinderea tuturor. 

ADVERTISEMENT

Nu, se înțeleg foarte bine. Denisa e raritate pentru zilele noastre, e o fată foarte harnică, la locul ei, e și foarte isteață, e în ultimul an de facultate, în Timișoara.

Ne-am mutat anul ăsta împreună și am zis că mă mut și eu cu ea în Timișoara. Sunt mai mereu plecat”, a declarat Iancu Sterp într-o emisiune, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp, la un pas de căsătorie cu Denisa

Iancu Sterp este foarte fericit de când a reîntâlnit-o pe Denisa, cea care i-a fost iubită și în perioada liceului. Fostul concurent de la Survivor România este în culmea fericirii de când se iubește cu tânăra studentă.

Mai mult decât atât, sportivul este la un pas de căsătorie, mai ales după ce sora sa mai mică a ajuns la altar. Geta s-a căsătorit cu Sebastian la începutul lunii noiembrie.

ADVERTISEMENT

Vedeta a rămas ultimul din familia sa care nu a făcut pasul cel mare, motiv pentru care se gândește să facă nunta anul următor.

ADVERTISEMENT