Life

În ce relații sunt Jo și Juno după despărțire. Au fost un cuplu timp de 4 ani

Jo a făcut mai multe declarații despre separarea de Juno, artistul cu care a avut o relație sentimentală timp de 4 ani. Cum se înțeleg cei doi în prezent.
29.08.2022 | 12:01
In ce relatii sunt Jo si Juno dupa despartire Au fost un cuplu timp de 4 ani
Cum se înțeleg Jo și Juno după separare. Ce nu a mers în relația celor doi artiști. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În ce relații sunt blondina, pe numele ei real Ioana Anuța, și fostul partener de viață după despărțire. Vedeta a explicat care au fost motivele pentru care a pus punct poveștii de dragoste pe care o avea de 4 ani.

Cum se înțeleg Jo și Juno după separare. Ce nu a mers în relația celor doi artiști

Jo a dezvăluit ce nu a mers în relația cu Juno, dar și care sunt legăturile pe care le au în momentul de față. Cei doi cântăreți au avut o relație marcată de numeroase tensiuni și neînțelegeri și în final s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că o să mai am o iubire atât de intensă cum am avut-o cu Juno. Nu știu dacă o să mai iubesc vreodată așa. L-am iubit și îl iubesc foarte tare. Juno o să rămână pentru totdeauna unul dintre oamenii la care o să țin cel mai mult.

E unul dintre cei mai talentați artiști de la noi din țară. Prima dată de asta m-am îndrăgostit și cred că și asta m-a ținut acolo.

ADVERTISEMENT

În relația asta, noi am fost ca șoarecele și pisica. Niciunul dintre noi nu a avut răbdare, suntem diferiți și mereu ajungeam într-un punct în care nu ne înțelegeam.

Atunci devenea toxic. La un moment dat, mi-am dat seama că am obosit”, a povestit blondina în cadrul podcastul moderat de Radu Țibulcă pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Jo și Juno, prieteni după despărțire

Jo și Juno au rămas în continuare prieteni după separarea care a avut loc în urmă cu 5 luni. Cântăreața susține că toată dragostea pe care i-a purtat-o fostului partener de viață s-a transformat într-o iubire de mamă.

Blondina este convinsă că povestea de dragoste s-a terminat atunci când iubirea necondiționată a început să dispară. Tot în acele clipe artista ajunsese să-și pună mai multe semne de întrebare, dovadă că despărțirea era inevitabilă.

ADVERTISEMENT

„La un moment dat, totul era despre mine și mi-am dat seama că toată iubirea necondiționată pe care i-am oferit-o timp de 4 ani a început să dispară. Atunci mi-am pus niște semne de întrebare”, a completat Jo.

ADVERTISEMENT