Sport

Anunț important pentru fanii Universității Craiova! În ce situație se află Andrei Ivan și Antoine Conte: „El e spre bine. A început recuperarea!”. Exclusiv

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre situația lui Andrei Ivan și Antoine Conte, care au absentat din lotul formației oltene, după accidentările suferite în meciul cu FCSB.
08.08.2021 | 16:33
Anunt important pentru fanii Universitatii Craiova In ce situatie se afla Andrei Ivan si Antoine Conte El e spre bine A inceput recuperarea Exclusiv
Anunț important pentru fanii Universității Craiova! În ce situație se află Andrei Ivan și Antoine Conte: „El e spre bine. A început recuperarea!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan și Antoine Conte s-au accident în meciul cu FCSB, pierdut clar de olteni cu scorul de 1-4.

Potrivit surselor FANATIK, Andrei Ivan a suferit o ruptură musculară de 15 centimetri.

Sorin Cârțu, despre situația lui Andrei Ivan și Antoine Conte

Sorin Cârțu susține că, în prezent, Andrei Ivan și Antoine Conte se află în perioada de recuperare.

ADVERTISEMENT

Oficialul din Bănie spune că Andrei Ivan este „spre bine”, însă trebuie să ajungă la parametri optimi, din punct de vedere fizic, pentru a nu-i recidiva accidentarea.

În plus, Sorin Cârțu a infirmat informația apărută, recent, în spațiul public, conform căreia Andrei Ivan și Antoine Conte vor merge să se trateze la vraciul Marijana Kovacevic, din Serbia.

ADVERTISEMENT

„Știu că a început recuperarea. Și Ivan, și Conte. El e spre bine (n.r. Andrei Ivan), una peste alta. Doar că trebuie pus la punct să nu se mai întâmple vreo recidivă. Nu au fost la vraci”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 12 din Liga 1, cu trei puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Formația olteană îi va întâlni, acasă, pe cei de la FC Voluntari, în următorul meci de Liga 1. Partida se va juca luni, de la ora 21:30.

Laurențiu Reghecampf anunță noi transferuri la Universitatea Craiova

Antrenorul din Bănie a anunțat, înaintea meciului cu FC Voluntari, că Universitatea Craiova va perfecta mai multe transferuri de jucători, în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

„Lucrăm la transferuri, încercăm să acoperim poziţiile unde avem nevoie, vrem să aducem calitate şi nu ne grăbim.

Vor ajunge doi, trei sau chiar patru jucători, în funcţie de nevoile noastre. Avem o listă cu mulţi jucători, nu contează cine îi propune, ci ei să ridice valoarea lotului. Tot ce se întâmplă la echipă se face prin mine, prin domnul Rotaru şi cine îl ajută”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 2,18 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT