News

În ce stare ar fi Alain Delon după atacul cerebral suferit în iunie. Dezvăluirile presei franceze

04.07.2019 | 20:11
Alain Delon atac cerebral

Presa toată vuiește, după ce s-a auzit că Alain Delon ar fi suferit un atac cerebral. Mai mult, marele actor ar fi paralizat, scrie presa din Franța. Așadar, discreția din ultima perioadă arătată de actor se pare că ar fi cauzată de problemele grave de sănătate cu care se confruntă.

Alain Delon ar fi suferit un accident cerebral în urma căruia ar fi paralizat

Încă o dovadă că actorul, în vârstă de 83 de ani, ar fi grav bolnav constă în faptul că a fost nevoit să renunțe la călătoria în Germania, unde urma să primească insigna ordinului Sf. Gheorghe, “una dintre cele mai înalte onoruri” din această țară.

În urma unui accident vascular cerebral pe care l-ar fi suferit la jumătatea lunii iunie se presupune că a rămas paralizat. Nu au fost date alte detalii. Acest zvon este propagat în această săptămână de “Actu-France”, care oferă partea sa de știri foarte triste, chiar mergând atât de departe încât să pretindă că actorul este cu adevărat paralizat.

Alain Delon atac cerebral
Alain Delon atac cerebral

Starul Alain Delon și-a cumpărat un apartament la Geneva

În februarie trecut, a căzut pe scări și chiar a crezut că nu-şi va mai putea folosi picioarelor, atât de grav s-a rănit, iar recuperarea a mers destul de greu. Alain Delon a jucat în peste 80 de filme, care i-au adus premii importante, a câștigat cu ușurință statutul de sex simbol fiind adorat de toate femeile de pe planetă. Se spune că a fost un adevărat Casanova pentru că avea un succes nebun la femei. “Eram foarte, foarte chipeș. Femeile erau obsedate de mine”, a spus Alain Delon într-un interviu.

Actorul și-a cumpărat un apartament în Geneva, Eleveția, care acum se află în pline renovări, sub atenta supraveghere a fiicei marelui actor, Anouchka.

Actorul a avut o apariție surprinzătoare și un discurs la fel, la Festivalul de la Cannes, unde a primit premiul Palme d`Or  pentru întreaga carieră. A spus că va pleca din această lume și și-a luat la revedere de la public.

”Este un omagiu postum adus în timpul vieţii mele. Vă cer iertare, dar sunt nu numai la sfârşitul carierei mele ci şi al vieţii. Dacă sunt mândru de ceva în această viaţă, este cariera mea. Cel mai dur în meseria aceasta este să durezi şi eu am rezistat 62 de ani. Mai ştiu că cel mai greu este să pleci şi voi pleca. Am făcut o meserie în care am lucrat cu cei mai mari şi se pare că sunt un star. Asta o datorez publicului. Nu filmele, nu regizorii te fac star, ci publicul. Vă mulţumesc şi vă spun la revedere”, a spus Alain Delon emoționat.