Life

În ce stare e soțul cântăreței Elena Merișoreanu după ce a fost internat de urgență la spital

28.03.2021 | 19:26
In ce stare e sotul cantaretei Elena Merisoreanu dupa ce a fost internat de urgenta la spital
ADVERTISEMENT

Soțul cântăreței Elena Merișoreanu a fost internat de urgență la spital în urmă cu câteva zile, iar folclorista s-a speriat destul de tare. căci bărbatul a ajuns într-o stare destul de avansată pe mâinile doctorilor.

Interpreta de muzică populară a dat o veste bună celor care s-au preocupat pentru familia ei. Aceasta a spus că soțul ei este în afara oricărui pericol și va fi externat în curând.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a declarat într-o intervenție televizată că a vorbit cu partenerul ei la telefon, dar nu a putut să îl viziteze, căci regulile sunt stricte în spitale de când a fost declanșată pandemia de coronavirus, însă i-a trimis pachețele în tot acest timp.

Soțul cântăreței Elena Merișoreanu va fi externat mâine

„A fost internat mai multe zile şi vreau să spun că a fost foarte bine îngrijit. El a mers la spital într-o stare foarte foarte avansată! Că n-a vrut să se ducă la spital. Nu a fost intubat, dar a avut parte de o îngrijire extraordinară.

ADVERTISEMENT

Vorbim la telefon, dar nu ne-am văzut, pentru că nu se poate intra acolo. Doar ce-i trimitem pachete prin domnul de la poartă care îi duce ce îi trimitem noi. Maine îi dă drumul acasă, maine îl externează”, a declarat Elena Merișoreanu la Antena Stars.

Viorel Croitoru, diagnosticat cu diabet și Covid-19

Soțul îndrăgitei interprete de muzică folclorică a fost diagnosticat cu Covid-19, boală  care l-a afectat destul de tare încât a fost nevoit să ajungă pe mâinile doctorilor. Și nepoțelele cântăreței au trecut prin această boală.

ADVERTISEMENT

Viorel Croitoru, soțul folcloristei, a ajuns la Spitalul Victor Babeș, acesta suferind printre altele și de diabet, fapt pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale intensive, căci diabeticii se numără printre cei care riscă să sufere cel mai mult din cauza Covid-ului.

Croitoru a stat 7 zile în spital, iar în ultimele ore și-a revenit destul de bine. Ceea ce a fost mai rău a trecut pentru familia Elenei Merișoreanu, căci, așa cum a spu, va fi externat pe 29 martie, la începutul săptămânii următoare.

ADVERTISEMENT