Life

În ce stare se află acum fiul Simonei Gherghe: ”A fost una dintre cele mai grele săptămâni din viața mea”

Simona Gherghe a trăit clipe de coșmar o întreagă săptămână. Fiul vedetei se confruntă cu probleme de sănătate destul de grave.
24.03.2023 | 20:23
In ce stare se afla acum fiul Simonei Gherghe A fost una dintre cele mai grele saptamani din viata mea
Simona Gherghe, dezvăluiri despre starea de sănătate a fiului său. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Fiul său, Vlad, a avut nevoie de intervenția medicilor specialiști, având în vedere problemele cu care s-a confruntat. Iar vedeta s-a măcinat o săptămână întreagă în legătură cu starea acestuia de sănătate.

Momente de coșmar pentru Simona Gherghe

După cum știm prea bine, Simona Gherghe a lipsit de la emisiunea Mireasa pe care o prezintă. Gabriela Cristea i-a ținut locul, însă până recent nu se știa motivul concret pentru care vedeta a plecat. Iată că ulterior, aceasta le-a povestit fanilor săi și calvarul prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Fiul Simonei Gherghe a ajuns de urgență la spital, astfel că aceasta a fost nevoită să fie alături de el. Mai mult de atât, vedeta recunoaște că a trecut prin cea mai dificilă săptămână din viața ei. Deși peste alte lucruri reușește să treacă, când vine vorba de sănătatea copiilor ei, lucrurile se schimbă.

Din momentul în care medicii i-au pus diagnosticul lui Vlad, vedeta nu a mai avut liniște. Aceasta susține că deși fiul ei se simțea destul de bine, în urma investigațiilor, medicii și-au dat seama că erau lucruri în neregulă. A urmat apoi un val de emoții, însă în final, vedeta a încercat să aibă încredere în specialiști.

ADVERTISEMENT

În ce stare se află fiul vedetei

„Am avut o săptămână foarte grea, cred că a fost una dintre cele mai grele săptămâni din viață mea și știți cum este, le duci pe toate până la sănătatea copiilor. Și zilele acelea, până am primit diagnosticul au fost crunte, pentru că, în ciuda faptului că Vlad avea o stare foarte bună, transaminazele astea puteau să însemne orice și ganglionii umflați.

Am trăit niște emoții crunte, dar e bine să ai încredere în medici.”, le-a povestit Simona Gheorghe, în urmă cu puțin timp, pe rețelele sociale. În ceea ce privește starea de sănătate actuală a fiului ei, vedeta este mai liniștită acum.

ADVERTISEMENT

Mai exact, aceasta a mai adăugat că a trecut de a șasea zi de repriză de recoltare pentru sânge. De asemenea, analizele au ieșit și ele bune, astfel că Simona Gherghe poate să respire ușurată. Chiar și așa însă, vedeta spune că nu va uita prea curând momentele prin care a trecut.

Prezentatoarea tv consideră că această întâmplare a fost mai degrabă o încercare pentru ea. „Sunt un pic mai relaxată pentru că azi am fost la a șasea repriză de recoltat pentru sânge, a șasea dată când i-au făcut analizele și în sfârșit totul este bine. A fost o incecare.”, a mai spus prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT

Menționăm că nu e prima oară când Simona Gherghe se confruntă cu o astfel de situație. În urmă cu doar câteva săptămâni, vedeta se plângea de faptul că cei mici nu au reușit să evite virozele. Iar lucrurile erau destul de grave și atunci. 

ADVERTISEMENT