Life

În ce stare se află, de fapt, Ion Dichiseanu. Fata marelui actor a dat vestea

04.02.2021 | 12:04
In ce stare se afla de fapt Ion Dichiseanu Fata marelui actor a dat vestea
În ce stare se află, de fapt, Ion Dichiseanu. Fata marelui actor a dat vestea. Sursa foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

Ioana, fiica marelui actor Ion Dichiseanu, a făcut noi declarații despre starea de sănătate a vedetei, care este internată din data de 7 ianuarie. Celebrul artist este la Terapie Intensivă, problemele medicale nefiind unele ușoare. 

Fiica actorului a mărturisit că este vorba de niște probleme medicale mai vechi, care au fost declanșate de o bronhoscopie efectuată în decembrie 2020, într-o clinică privată. La momentul respectiv vedeta a avut nevoie de o îngrijire îndelungată.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Ioana Dichiseanu a dezvăluit că celebrul său părinte este internat la stat, la Spitalul Floreasca, unde este atent supravegheat de cadrele medicale. Ion Dichiseanu este internat la Terapie Intensivă, la fel ca data trecută.

Ioana, adevărul despre starea de sănătate a actorului Ion Dichiseanu

Sunt niște vechi probleme medicale, care, credem noi, au fost declanșate de o bronhoscopie făcută la o clinică privată la începutul lui decembrie. De aceea a fost internat și prima dată. 

ADVERTISEMENT

Acum se fac noi investigații. Tata are parte de cea mai bună îngrijire, am făcut o alegere bună că l-am dus la Floreasca. 

Comunicăm prin medici, prin personalul medical de acolo. Este la Terapie Intensivă. Și data trecută a fost tot la Terapie și si-a revenit”, a declarat Ioana Dichiseanu despre starea de sănătate a actorului în vârstă de 87 de ani, noteazăwowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Tânăra a ținut să mai adauge că internarea nu are niciun fel de legătură cu noul tip de coronavirus, Ioana Dichiseanu negând zvonurile potrivit cărora ar fi luat COVID-19. Ea susține că starea de sănătate a actorului s-a agravat în ultima lună din cauza unei intervenții greșite.

„Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpănă. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legătură cu Sars Cov2. Totul este din cauza unei investigații făcute greșit, la începutul lunii decembrie, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun. 

ADVERTISEMENT

Știu că pentru el cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Așa că vă rog să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a scris fiica lui Ion Dichiseanu pe Facebook în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT