News

În ce stare se află Mihai Constantinescu! Medicii au propus să fie deconectat de la aparate

21.05.2019 | 12:49
In ce stare se afla Mihai Constantinescu Medicii au propus sa fie deconectat de la aparate

Apropiații lui Mihai Constantinescu au vorbit deschis despre ce se întâmplă cu artistul și cum s-a ajuns la situația devastatoare în care se află acum îndrăgitul cântăreț. Vedeta a suferit un infarct, luni seara, și a ajuns mai mult mort decât viu la Spitalul Floreasca, din Capitală.

UPDATE, ora 10:00/ RTV anunţă că medicii i-ar fi transmis soţiei că Mihai Constantinescu nu mai are şanse de supravieţuire şi i-au propus să fie deconectat de la aparate. Soţia artistului refuză vehement acest lucru.

Apropiații au spus ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu

Chiar dacă se afla sub atenta observație a medicilor, Mihai Constantinescu a mai suferit două stopuri cardio-respiratorii care l-au adus cu un pas mai aproape de moarte. Acum este în comă. Deși inima lui funcționează cât de cât, alta este problema. Creierul se pare că nu îi mai funcționeză, deoarece a stat minute bune fără oxigen, luni seara, când medicii de pe ambulanța sosită la domiciliul său l-au resuscitat mai bine de 20 de minute.

Mihai Constantinescu se zbate acum între viață și moarte și șansele lui de supraviețuire devin din ce în ce mai mici de la o oră la altă. Soția lui, Simona Secrier, i-a îndemnat, cu ochii în lacrimi, pe toți cei ce îl îndrăgesc pe artist să se roage pentru el, poate așa se va întâmplă o minune. “Este cumplit, nu îl pot ajuta decât implorându-l pe Dumnezeu să îl țină lângă mine. Viața lui atârnă de un fir de păr. Inimă îi funtioneaza, însă în zonă cerebrală, totul este fără reacție”, a spus nevasta starului muzicii ușoare.

Ce se intampla cu Mihai Constantinescu
Prietenii au vorbt deschis despre ce se intampla cu Mihai Constantinescu!

Valvele montate la inimă s-au infectat

Totul a pornit de la operația suportată de Mihai Constantinescu în urmă cu ceva timp, când i s-au montat mai multe valve la inimă. Acestea s-au infectat, iar medicii au făcut tot posibilul să înlăture infecția, însă nu s-a putut!

“Mihai Constantinescu are zilele numărate! Încă de la ultima internare în spital, din martie, era greu de imaginat că nu se va ajunge aici. Atunci, cele două valve biologice pe care le are montate la inimă s-au infectat și au început să supureze. A fost imediat operat și a stat câteva săptămâni la Terapie Intensiva. Din păcate, infecția nu a putut fi îndepărtată complet, ceea ce a dus la stări febrile repetate și, în mod firesc, la accidentul cardio-respirator de luni”, au dezvăluit persoane din preajmă cântărețului pentru wowbiz.ro.

Tags: