Life

În ce stare se află, de fapt, Mioara Roman. Oana Roman, dezvăluiri de ultimă oră despre mama sa

Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate de o bună perioadă de timp, însă Oana Roman are grijă să fie alături de ea în fiecare moment.
04.01.2023 | 23:53
In ce stare se afla de fapt Mioara Roman Oana Roman dezvaluiri de ultima ora despre mama sa
Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a degradat anul trecut, iar Oana Roman a avut grijă ca mama sa să primească cele mai bune îngrijiri medicale.

Oana Roman a avut un 2022 destul de dificil

Deși recunoaște că anul 2022 a fost unul extrem de dificil pentru ea, având în vedere problemele de sănătate ale mamei sale, Oana Roman speră acum la un an mai bun.

ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit într-un interviu acordat recent că au fost momente în care s-a simțit epuizată din punct de vedere psihic, însă a avut norocul să aibă lângă ea oameni care să o susțină.

De asemenea, Oana Roman a avut doar cuvinte de laudă la adresa medicilor care s-au ocupat de mama sa și care au reușit să o salveze nu odată, ci de două ori.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai adăugat și că s-a bucurat de ajutor din partea divinității, având în vedere dificultatea situației.

”Am trecut mama prin foarte multe momente grele și la limită. Chestia asta m-a epuizat foarte tare psihic. Toată lumea a fost lângă mine, dar astea sunt lucruri pe care doar eu am putut să le duc, din păcate.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu a lucrat…am avut niște doctori fabuloși, care au tratat-o cu toate problemele pe care le-a avut pe rând impecabil. Oamenii de la centrul unde a stat până am dus-o la recuperare au salvat-o la propriu de două ori”, a spus Oana Roman, la Antena Stars.

Cum se simte Mioara Roman după operația la șold

În ceea ce privește starea de sănătate a mamei sale, Oana Roman spune că în prezent, Mioara Roman se simte bine.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, a urmat o perioadă dificilă după operația la șold, iar vedeta a fost avertizată că mama sa are șanse să nu își mai revină după intervenție, însă în final, Mioara Roman a dat dovadă de ambiție.

Mama Oanei Roman a făcut kinetoterapie în fiecare zi, iar deși are 83 de ani și mai multe probleme cognitive, a reușit să își revină după operație.

De asemenea, femeia face eforturi majore pentru a nu rămâne blocată în pat, iar la rândul ei, Oana Roman are grijă ca mama sa să beneficieze de o recuperare într-un mod cât mai profesionist.

”Mama este OK, este OK. A fost foarte greu după operația la șold. (…) S-a luptat efectiv să nu rămână la pat.

Eu am făcut tot ce am putut ca să îi ofer posibilitatea să aibă această recuperare în modul cel mai profesionist. E foarte importantă kinetoterapia”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT