Life

În ce stare se află Emily Burghelea după ce și-a văzut moartea cu ochii și a fost operată: „Va fi mai dificil”

Emily Burghelea a oferit noi informații despre starea să de sănătate, după ce a fost la un pas să-și piardă viața într-un accident.
06.07.2024 | 19:04
In ce stare se afla Emily Burghelea dupa ce sia vazut moartea cu ochii si a fost operata Va fi mai dificil
Vești noi despre Emily Burghelea. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea începe acum o perioadă lungă de recuperare, după ce a fost pe punctul de a-și pierde viața într-un cumplit accident rutier. Fosta asistentă de televiziune a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate.

Cum se simte Emily Burghelea după ce a fost operată

Viața lui Emily Burghelea a căpătat o turnură tragică în doar câteva secunde. Fosta vedetă de televiziune și nașa sa se afla în taxi, în drum spre aeroport, când au intrat frontal într-un tir parcat pe stradă. Ele urmau să se întoarcă în țară, terminându-și vacanța în Mauritius.

ADVERTISEMENT

Ambele au scăpat cu viață, dar a suferit mai multe fracturi pe jumătate de față, căci în timpul impactului s-a izbit de geamul autoturismului. Medicii au stabilit că are nevoie de operație, ceea ce s-a și întâmplat, fiindu-i și tuns o mare parte din păr.

Chiar dacă imaginile cu ea sunt șocante, Emiliy Burghelea nu-și pierde speranță. Astfel, după intervenția chirurgicală, doctorii au ajuns la concluzia că o pot externe. Iar vedeta s-a întors acasă, alături de oamenii care o iubesc.

ADVERTISEMENT

„Vești bune, prieteni! Prind Bulgarii! Prima operație din viață mea a decurs bine și sunt optimistă. Sper să mă obișnuiesc repede cu nouă mea prietenă, tijă, vom petrece împreună o bună perioada de vreme. Cred că la noapte va fi mai dificil.

Însă ce-a fost mai greu a trecut. Sunt bine. Va mulțumesc pentru gândurile bune. Mă ajută foarte mult energia pozitivă pe care mi-o transmiteți, o simt și mă vindecă”, a povestit Emily Burghelea pe pagina sa de Instagram. 

ADVERTISEMENT

Soțul său, cel mai mare susținător

De la accident, soțul lui Emily Burghelea face tot ce îi stă în putință pentru a-i fi alături. A petrecut ore întregi pe holurile spitalului și i-a trimis mesaje sfâșietoare soției lui, în timpul în care aceasta era internată.

„Stau pe holurile reci și întunecate ale spitalului, așteptând cu sufletul la gură și cu picioarele tremurând. Fiecare secundă se simte o eternitate. Iar inima mea bate puternic la această ușă care ne desparte, sperând să te văd întreagă, să-ți văd zâmbetul, să te țin în brațe și să știu că ești bine.

ADVERTISEMENT

Nimic nu are sens fără tine. Totul pare fără limită și fără sfârșit în absența ta. Te iubesc mai mult decât pot exprima cuvintele și fiecare clipă departe de tine este o tortură inimaginabilă”, este unul dintre mesajele pe care soțul lui Emily Burghelea l-a transmis în mediul online.

ADVERTISEMENT