Life

În ce stare se află Florin Piersic în aceste momente. Anunțul medicilor: “Fiecare oră este importantă”

Care este, în prezent, starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii susțin că pericolul nu a trecut și că este necesară monitorizarea permanentă a actorului.
13.05.2024 | 09:34
In ce stare se afla Florin Piersic in aceste momente Anuntul medicilor Fiecare ora este importanta
Care este, în prezent, starea de sănătate a lui Florin Piersic. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

De câteva zile, Florin Piersic se află internat la spital. Cei mai buni medici îl supraveghează constant și au grijă ca marele actor să își revină cât mai repede. Pentru a-i liniști pe fani, medicul Adrian Marinescu a oferit noi detalii despre starea de sănătate a actorului.

Medicul Adrian Marinescu îl va vizita astăzi pe Florin Piersic

Florin Piersic traversează o perioadă sensibilă. Actorul se confruntă cu probleme de sănătate, astfel că a fost necesară internarea sa. În prezent, Florin Piersic este internat la Spitalul Foișor și se află sub atenta supraveghere a medicilor.

ADVERTISEMENT

Adrian Marinescu se numără printre cadrele medicale care a păstrat legătura cu marele actor. Azi, medicul urmează să îl viziteze pe Florin Piersic, așa că a venit cu noi detalii despre starea lui de sănătate.

Adrian Marinescu a discutat la telefon cu Florin Piersic și, potrivit spuselor sale, actorul are un tonus bun. Rămâne în continuare un pacient care are nevoie de supraveghere, dar medicul consideră că totul va evolua bine.

ADVERTISEMENT

La telefon, maestrul i-a spus lui Adrian Marinescu că are un mesaj pe care vrea să îl transmită tuturor. Fanii îl vor afla chiar azi, după ce medicul îl va vizita pe marele actor.

”Maestrul avea un tonus bun. A rămas că mâine, când i-am promis că o să-i fac o vizită, va avea un mesaj pe care să-l transmită și sigur că îl voi spune și eu mai departe.”, a spus medicul Marinescu, potrivit antena3.ro.

ADVERTISEMENT

Care este, în prezent, starea de sănătate a lui Florin Piersic

Medicul Adrian Marinescu a rămas realist și a recunoscut că Florin Piersic este un caz complex. Va fi nevoie de mult timp pentru ca actorul să se recupereze și să revină la viața de dinainte.

Potrivit medicului Marinescu, după intervenția chirurgicală, pericolul cel mare a trecut pentru Florin Piersic. Totuși, prudența este necesară, așa că medicii au decis să îl monitorizeze în permanență.

ADVERTISEMENT

”Legat de momentul operator, putem spune că pericolul mare a trecut. Însă, într-o situație de acest fel, este bine să gândești prudent și să ai o monitorizare permanentă pentru tot ce urmează. Fiecare oră este importantă, pentru că orice complicație poate să apară.”, a spus directorul medical al Institutului Matei Balș, potrivit sursei menționate.

Florin Piersic se află de o săptămână internat în spitalele din București. În prezent, actorul este la Spitalul Foișor, acolo unde a mai fost vizitat de Marcel Ciolacu și de Alexandru Rafila. După vizita de azi a medicului Adrian Marinescu, fanii vor afla detalii noi despre evoluția și starea de sănătate a lui Florin Piersic.

ADVERTISEMENT