Life

În ce stare se află Ion Dichiseanu. Detalii despre marele actor, chiar de la fiica sa, Ioana

30.03.2021 | 22:34
In ce stare se afla Ion Dichiseanu Detalii despre marele actor chiar de la fiica sa Ioana
Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj sfâșietor pentru tatăl ei. Ce a scris pe coroana de flori Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Ion Dichiseanu este în continuare internat la Spitalul Floreasca din Capitală, fiica sa, Ioana, oferind detalii despre starea de sănătate a marelui actor. Vedeta e de mult pe mâna medicilor, dar rudele speră să ajungă acasă cât mai repede. 

Fata artistului a mărturisit că în momentul de față starea acestuia este staționară și se îndreaptă spre drumul cel bun. Ioana Dichiseanu a mai precizat că problemele părintelui ei nu au nicio legătură cu virusul din China și s-au declanșat pe fondul unei cauze mai vechi.

ADVERTISEMENT

Se pare că totul a plecat de la o boală cu care Ion Dichiseanu a fost diagnosticat în trecut, dar și din cauza unei greșeli medicale. Actorul luptă pentru viața sa, rugăciunile persoanelor apropiate fiind de un real ajutor perioada aceasta pentru sănătatea vedetei.

Ion Dichiseanu, în spital, dar cu o stare favorabilă. Ce diagnostic a primit actorul

„Este mult mai bine față de cum a ajuns la spital, noi ne rugăm în continuare să fie din ce în ce mai bine și să ajungă acasă. Stă de ceva vreme în spital și nu e ușor nici pentru noi, nici pentru el. 

ADVERTISEMENT

Starea lui este stabilă, este staționar, dar noi vrem să îl aducem repede acasă și ne rugăm la Doamne Doamne să fie lângă el. 

Nu a pornit dintr-o suferință anume, el este un fost fumător și a avut o saturație ușor scăzută a oxigenului, dar nu alarmantă. În noiembrie a avut câteva simptome care i-au dat de bănuit, a făcut radiografie și CT.

ADVERTISEMENT

Acestea au fost prost citite, prost interpretate. A făcut o bronhoscopie și, la 11 zile după aceasta, s-a prăbușit și am aflat că a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală.

Diagnosticul nu era unul plăcut, cred că mulți nu ar fi trecut peste. Și uite că Dumnezeu a fost și este lângă el și acum”, a mărturisit Ioana Dichiseanu în emisiunea Exclusiv VIP, prezentată de Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Ion Dichiseanu nu a fost singură în show-ul de la Prima TV, ci a avut-o alături pe fiica sa și pe mama, cântăreața Simona Florescu. Cele trei femei au făcut apel la oamenii care-l iubesc pe marele actor de film să-și îndrepte gândurile bune pentru însănătoșirea sa.

„Îl iubim și vrem să fie în continuare la fel de ambițios și cu la fel de multă voință, pentru că degeaba Dumnezeu lucrează dacă omul nu-și dorește. El iubește viața, oamenii și își dorește să trăiască”, a declarat Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, în aceeași emisiune.

ADVERTISEMENT