Life

În ce stare se află Vulpiţa, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Ce se întâmplă acum cu soţia lui Viorel

25.07.2020 | 15:11
In ce stare se afla Vulpita dupa ce a fost diagnosticata cu Covid19 Ce se intampla acum cu sotia lui Viorel
ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile, telespectatorii Acces Direct au fost nevoiți să urmărească o ediție înregistrată a emisiunii lor preferate, în locul mult așteptatului episod al serialului Vulpița și Viorel. Asta pentru că tânăra din Blăgești  a fost diagnosticată cu noul coronavirus și a obligat întreaga echipă să se testeze de urgență și să plece acasă, în așteptarea tezultatului.

Chiar dacă va lipsi o vreme din platou, Veronica Stegaru, pe numele din buletin, nu are de gând să renunțe la aparițiile publice, așa că a devenit extrem de activă în mediul online, unde ține legătura cu toți cei care o urmăresc și așteaptă vești de la ea. Ba chiar vorbește deschis despre un subiect care pentru cei mai mulți dintre noi nu ar fi ușor de abordat.

ADVERTISEMENT

De altfel, a mărturisit că se simte bine, dar are deja bagajul pregătit și poate pleca oricând la spital. Așa a procedat și Viorel, infectat la rândul său cu agentul patogen care face peste o mie de victime în fiecare zi. Deși inițial nu părea convins de existența bolii, verdictul medicilor l-a speriat și l-a făcut să-și schimbe atitudinea.

Cum se simte Vulpița după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Mesajul care lămurește întreaga situație

„Mulțumesc pentru mesaje! Sunt bine. Nu mă simt rău acum. Viorel e și el bine. Suntem în carantină și acum, în câteva ore, 10, 6 ore, o să vină o mașină să ne ducem să facem niște analizare mai amănunțite.

ADVERTISEMENT

Și îmi pun și eu câteva schimburi în geantă, ca să am cu ce să mă schimb acolo. Tot ce trebuie într-un spital, pentru 3 zile cât vom sta acolo. Mi-am pregătit pijamale, tot ce îmi trebuie să mă duc la spital.

Mă simt foarte bine. Cred că atunci (n.r. s-a infectat cu COVID-19) când am fost plecată la mine în Blăgești. Nu renunț deloc la muzică. Tot înainte vreau să merg cu melodiile, am planuri mari”, a dezvăluit Vulpița.

ADVERTISEMENT

Emoții pentru Mirela Vaida. S-a testat pentru coronavirus și a stat departe de copii în așteptarea rezultatului

Dacă soții Stegaru și-au păstrat calmul la aflarea acestui diagnostic și așteaptă cu nerăbdare să își reia activitatea, echipa Acces Direct a trecut prin momente de panică în ultimele 24 de ore. Deși susține că nu a avut contact cu cei doi în afara platoului de filmare, Mirela Vaida a preferat să fie precaută și să stea departe de copii până la aflarea rezultatului testului.

Am mers la testare. S-a efectuat cred că peste 12 teste. În redacția noastră absolut toată lumea s-a testat. Cei care au intrat în contact direct cu Veronica și Viorel sunt acum în izolare.

ADVERTISEMENT

Ne gândim la ei și sper din tot sufletul să treacă cu bine peste această perioadă și să nu se întâmple ceva mai grav. Eu tremuram până acasă, nu puteam să conduc. Imaginați-vă cum am ajuns la copii, nu am stat lângă ei”, a dezvăluit prezentatoarea TV.

Din fericire, Mara Bănică, o prezență constantă în platou încă de la lansarea serialului cu tinerii din Blăgești,  a primit la rândul său un rezultat negativ.  „Dimineață (n.r. vineri dimineață) cred că a fost una dintre cele mai fericite zile ale tuturor”, a declarat jurnalista.

ADVERTISEMENT