Life

În ce super-apartament trăiește Sebastian Dobrincu de la Imperiul leilor. Mario Fresh a publicat imagini din locuința juratului

Sebastian Dobrincu locuiește într-un apartament somptuos și, pentru prima oară, internauții au avut ocazia să vadă interiorul casei juratului de la Imperiul leilor, mulțumită lui Mario Fresh.
14.06.2022 | 18:06
In ce superapartament traieste Sebastian Dobrincu de la Imperiul leilor Mario Fresh a publicat imagini din locuinta juratului
Sebastian Dobrincu, jurat la Imperiul leilor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mario Fresh a fost acasă la milionarul Sebastian Dobrincu și a filmat câteva cadre cu locuința pe care juratul de la Imperiul leilor și-a achiziționat-o din afacerile sale de succes.

Mario Fresh a căscat gura când a ajuns în casa lui Sebastian Dobrincu

Iubitul Alexiei Eram a spus, mai în glumă, mai în serios că aproape s-a pierdut în vila luxoasă a afaceristului.

ADVERTISEMENT

„Am venit până la Dobrincu acasă și m-am pierdut. Am stat 15 minute până să fac turul casei”, a declarat Mario Fresh pe filmarea postată pe Instastory.

Sebastian îl aștepta pe cântăreț îmbrăcat lejer și l-a anunțat că a terminat ce avea de făcut, astfel că avea acum timp și pentru el.

ADVERTISEMENT

Nu doar că spațiul în care trăiește Dobrincu este generos, dar se vede că pe lângă talentul de a face bani cu ideile sale, juratul de la Imperiul leilor are și gusturi în privința amenajărilor interioare.

Cu siguranță s-a consultat cu persoane pricepute la design interior. Rezultatul este unul surprinzător chiar și pentru artiști ca Mario Fresh, obișnuiți cu case atât de impozante.

ADVERTISEMENT
Imagini din interiorul locuinței lui Sebastian Dobrincu. Foto: Instagram

Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley

La un moment dat, Mario l-a șicanat nițel pe prietenul său. A exagerat puțin ceea ce a văzut în interiorul casei sale: „Are 14 terase, 15 camere, marmură, măi, marmură!”.

Sebastian s-a amuzat pe seama descrierii făcute de Mario Fresh, impresionat de penthouse-ul în care locuiește milionarul.

ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai în vogă tineri afaceriști din Europa de Est, averea sa fiind estimată la 2 milioane de dolari. Tânărul jurat de la Imperiul leilor, în vârstă de 23 de ani, i-a impresionat pe americani cu ideile sale în IT, Statele Unite fiind țara unde a învățat să facă bani din orice îi trecea prin cap.

Dobrincu este considerat cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Afacerea cu care a dat lovitura, platforma de digital marketing Storyheap, i-a adus cei mai mulți bani. Pentru a înțelege mai bine succesul lui Sebastian, vă spunem doar că a avut clienți precum cântăreața Selena Gomez, Shake Shack, Hulu Productions sau Universal Music.

ADVERTISEMENT