Life

În compania cui s-a afișat Raluca Pastramă la restaurant. Ce făcea Pepe în tot acest timp

23.02.2021 | 10:31
In compania cui sa afisat Raluca Pastrama la restaurant Ce facea Pepe in tot acest timp
În compania cui s-a afișat Raluca Pastramă la restaurant. Ce făcea Pepe în tot acest timp. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat oficial, după opt ani de căsnicie, iar separarea a fost anunțată în urmă cu aproape patru luni, moment în care lumea showbiz-ului a fost zguduită din temelii, însă bruneta deja se distrează în oraș. 

La mai bine de două săptămâni de când au semnat actele de divorț la notar, Pepe și Raluca Pastramă sunt acum doi oameni liberi și pot petrece timp alături de alte persoane fără a fi judecați.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a cântprețului latino  fost văzută în timp ce lua cina în oraș, dar în niciun caz nu a fost singură. Raluca a luat masa alături de o cunoștinț apropiată, la trei săptămâni după ce ea și Pepe au pus capăt oficial poveștii de iubire.

În compania cui s-a afișat Raluca Pastramă la restaurant. Ce făcea Pepe în tot acest timp

Toată lumea știe că Pepe și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu de mai bine de patru luni. Artistul a anunțat despărțirea la începutul lunii noiembrie prin intermediul unui videoclip pe canalul său de YouTube, asigurându-i pe fani că el și bruneta vor rămâne în relații bune de dragul fetițelor pe care le au împreună.

ADVERTISEMENT

Se pare că nu a durat mult până ce fiecare a mers pe drumul său, semn că divorțul nu îi mai afecteză atât de tare. Raluca Pastramă își face de cap alături de o persoană apropiată, după cum a fost surprinsă recent. Bruneta a luat cine în oraș, însă nu cu un bărbat, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, ci cu o bună prietenă, scrie spynews.ro.

În acest timp, Pepe se afla acasă alături de cele două fetițe, Maria și Rosa Alexandra, postând fotografii pe rețelele sociale alături de ele. El și Raluca au custodie comună asupra micuțelor, însă ele și-au exprimat dorința de a locui în casa în care au crescut, adică la tatăl lor.

ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca au o relație mai bună

Deși nu au lipsit scandalurile în primele luni de la anunțul divorțului, Pepe și Raluca au făcut pace pentru ca fetele lor să nu fie afectate de această schimbare majoră în viața lor. Cântărețul și-a iertat fosta soție și este dispus să meargă mai departe.

Chiar dacă au existat unele probleme între ei după ce s-au separat, lucrurile au revenit la normal și au reușit să păstreze o relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

„Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început.

Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, spunea artistul în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT
Tags: