Life

În funcție de zodie, astrologii antici îți spun ce ai fost într-o altă viață

17.05.2020 | 20:41
In functie de zodie astrologii antici iti spun ce ai fost intro alta viata
În funcție de zodie, astrologii antici îți spun ce ai fost într-o altă viață. Sursă foto: DC News.ro
ADVERTISEMENT

Astrologii antici au ajuns la concluzia că ne putem da seama de ceea ce am fost într-o viaţă anterioară, după semnul zodiacal sub care ne-am născut. Potrivit acestora, există credințe conform cărora, cu toții am mai trăit cel puțin o viață.

Ce ai fost în viața anterioară, în funcție de zodie

Berbec

Berbecii sunt foarte ambiţioşi şi muncesc mult pentru a atinge maximum pe plan profesional. Pentru ei nu există locul doi și trag tare pentru a câștiga fiecare luptă. Tocmai de aceea, într-o altă viață, nativii acestei zodii au avut funcţii de magistraţi, judecători, comandanţi de armată sau poliţişti.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii sunt foarte atraşi de afaceri și investiţii. Se aruncă cu capul înainte, chiar dacă riscă să piardă tot și investesc pe măsura câștigului la care se așteaptă. Într-o viaţă anterioară, nativii acestei zodii au fost bancheri, negustori, cămătari, jucători de diverse jocuri de noroc, investitori, boieri.

Gemeni

Spre deosebire de ceilalți natovi, Gemenii au foarte multe trăsături de caracter din vieţile anterioare acumulate în ei. Astfel, într-o viaţă anterioară, au fost exploratori, artişti, scriitori, filosofi, cercetători.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii își respectă familia şi doresc să aibă grijă de toată lumea. Renunță cu ușurință la nevoile lor, dar se simt fericiți dacă cei din jur sunt fericiți și împliniți. Sunt oameni foarte nobili şi inteligenţi, și într-o viaţă anterioară, au ocupat funcţii de primari, clerici, sau administrator.

Leu

Au înclinaţii foarte puternice spre artă, în ciuda faptului că sunt persoane foarte mândrii și deseori cu capul în nori. Astfel, într-o viaţă anterioară, Leii au fost poeţi, cântăreţi, actori, menetrei, lăutari și amanţi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele sunt foarte tipicare și atente la detalii. Sunt perfecționiste și au un simţ înnăscut al datoriei şi al onoarei. Pe de altă parte, sunt într-o continuă fugă după bani. Fecioarele au avut funcţii de tehnicieni fini, medici, vraci, bijutieri, orice meserie presupunea mare atenţie la detalii.

Balanța

Nativii acestei zodii au încercat mereu să se afilieze unor cercuri cu importanţă mare. Balanţele caută să se facă indispensabile între cei care-i înconjoară şi simt nevoia să aparţină unui grup, cu orice preţ. În trecut, au făcut parte din oridnele de cavaleri, din armate semnificative.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scoprionii trebuie să aibă totul sub control şi-și impun acest control prin orice mijloace. Tocmai de aceea majoritatea nativilor acestei zodii au ocupat funcţii care au legătură cu armatele de cucerire sau cu grupurile de acaparare economică sau teritorială.

Săgetător

Sunt obişnuiţi să îşi descopere limitele şi nu le este frică să facă acest lucru, cu orice risc. Sunt foarte atenți la lumea din jur și adoră să o descopere. De aceea, într-o viaţă anterioară, Săgetătorii au fost exploratori,cercetători, marinari, nomazi, căutători de comori, călători sau negustori.

Capricorn

Capricornii sunt cei care sunt cel mai bine atinşi de energia terestră și încearcă să împărtăşească ceea ce simt şi celor din jur, indiferent ce obstacole întâmpină. Într-o viaţă anterioară, nativii acestei zodii au fost fie vraci, fie s-au retras în cele mai multe cazuri devenind sihaştri.

Vărsător

Sunt oameni care iubesc viața și independența. Combinanad aceste lucruri, vărsătorii încearcă mereu să îşi găsească meserii care să aducă deopotrivă beneficii oamenilor dar şi fericire interioară. În trecut, au fost fie filosofi, scriitori, astrologi, fie medici, chimişti, sau ingineri.

Pești

Peştii au încercat să propovăduiască învăţătura religioasă în vieţile anterioare. Au fost călugări, misionari, profesori sau tămăduitori. Acum, alternează ciclic preferinţele. După ce îşi dedică viaţa propovăduirii binelui, următoarea viaţă este posibil să o trăiască doar pentru ei

ADVERTISEMENT
Tags:
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de...
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de oameni și parcă își dorește sfârșitul”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din...
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Serviciul militar obligatoriu. Legea va fi adoptată după alegeri
Serviciul militar obligatoriu. Legea va fi adoptată după alegeri
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”