Sport

În lacrimi la interviu, Andreas Calcan acuză dur după umilința cu Dinamo: „Întrebați-i pe colegii mei străini de ce am ajuns aici!”

Andreas Calcan a fost în lacrimi la interviu după umilința suferită de FC Argeș în barajul cu Dinamo, scor 1-6, dând vina pe jucătorii străini.
29.05.2023 | 22:44
In lacrimi la interviu Andreas Calcan acuza dur dupa umilinta cu Dinamo Intrebatii pe colegii mei straini de ce am ajuns aici
În lacrimi la interviu, Andreias Calcan acuză dur după umilința cu Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbalistul piteștenilor este supărat pe jucătorii străini, despre care spune că nu au jucat pentru club. Totuși, MM Stoica a intervenit și l-a atacat dur pe Calcan, intrebând ironic dacă Arnold Garita este român, ținând cont de evoluțiile bune ale francezului în tricoul piteștenilor.

În lacrimi la interviu, Andreas Calcan acuză dur după umilința cu Dinamo

Andreas Calcan a fost în lacrimi la interviu după umilința suferită de FC Argeș în duelul cu Dinamo, scor 1-6, dând vina pe jucătorii străini pentru ce se întâmplă la club:

ADVERTISEMENT

„Sunt de un an aici și ar trebui să știe cum stă treaba aici. E o umilință, ce să spun? Am plecat, am salutat fanii și am plecat.

Îmi pare rău de ei, îmi pare rău de Pitești, să-i chemați și pe ei, pe străini, că nu știu dacă și lor le pare rău. Noi, românii, am dat totul pentru a ajunge măcar la baraj”.

ADVERTISEMENT

„S-a spus chiar dacă nu direct. Nu asta e problema, dar e frustrant, două luni numai eu și ăștia români știm cât am tras să ajungem aici. Suntem două tabere, am încercat să fim o tabără, dar nu s-a vrut.

E o rușine, o umilință, e prima dată în carieră când mi se întâmplă așa ceva. Aveam speranțe mari! E greu să întorci un astfel de meci! Nu s-a terminat, acum la cald s-a terminat, ce să mai… tenis, ce să mai zic”, a mai spus Andreas Calcan.

ADVERTISEMENT

„Vreau să cred și să sper, dar e greu!”

„Vreau să cred, vreau să sper, dar e greu. Totuși, cum alții ne vedeau retrogradați acum două luni, am sperat, am luptat și am prins barajul. Ăsta e fotbalul, săptămâna trecută era o ușurare.

Să vină staff-ul, conducerea să vorbească. Nu știu ce să zic despre salarii, nu intru și în asta… nu știu ce să mai zic”, a continuat Andreas Calcan.

ADVERTISEMENT

„Garita e român? Că el a dus Piteștiul în spate. Cred că Andreias Calcan are probleme mari la declarații. Mereu spunea să întrebăm străinii.

Mi se pare mai mult decât xenofob ce a spus. Am înțeles că mereu a avut probleme la toate echipele la care a fost”, a fost reacția lui Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT
Tags: