Life

În plin proces de divorț, Mihaela Cernea de la Class investește în afaceri: „Să vină toată lumea”

Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, se ocupă de afaceri după divorțul de pictorul Costin Craioveanu. Artista și-a deschis un club într-o zonă bună din București.
24.08.2022 | 08:53
In plin proces de divort Mihaela Cernea de la Class investeste in afaceri Sa vina toata lumea
În plin proces de divorț, Mihaela Cernea se dedică afacerilor sale. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Există viață după divorț, iar Mihaela Cernea demonstrează acest lucru. După ce mariajul de 21 de ani cu pictorul Costin Craioveanu s-a încheiat, solista trupei Class se dedică afacerilor și copiilor săi.

Mihaela Cernea se dedică afacerilor după divorțul de Costin Craioveanu

Mihaela Cernea, solista trupei Class, a anunțat în primăvara acestui an că divorțează de Costin Craioveanu, care i-a fost soț timp de 21 de ani. Cei doi au împreună un băiat și o fată, Leon și Leia.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, artista obținuse și un ordin de restricție împotriva bărbatului, pe care îl acuzase de violență. Totuși, în luna iunie, a negat afirmațiile inițiale și a spus că, de fapt, pictorul nu a lovit-o. 

La câteva luni de când mariajul său s-a încheiat, Mihaela Cernea se concentrează pe afaceri. Vedeta deține o sală de fitness în Cotroceni, iar după pandemie a luat decizia de a-și deschide un club în Centrul Vechi.

ADVERTISEMENT

„Am deschis un club, să vină toată lumea. E în Centrul Vechi, pe Lipscani. Punem muzică comercială, muzică care îți face piciorul să danseze. Așa le spun la toți DJ-ii pe care-i invit: ‘nu puneți numai bubuieli, pune-ți ceva care te face să dansezi!’

Am fost curajoasă să investesc banii într-un club după pandemie, dar dacă nu riști, nu câștigi. E lume, nu mă plâng. Merge clubul!”, a declarat Mihaela pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT

Familia nu a împiedicat-o pe Mihaela Cernea să-și urmeze cariera

Chiar dacă este mama a doi copii, acest lucru nu a împiedicat-o pe Mihaela Cernea în carieră. Solista trupei Class a povestit că la trei săptămâni de la nașterea lui Leon a plecat în turneu pe litoral. Totodată, după ce a adus-o pe lume pe fiica sa, a lansat albumul Infinit.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu trupa Class: „Uneori trebuie să explicăm dacă mai existăm!”

Acum 28 de ani, trupa Class era în top în România. A fost fondată în 1955 de frații Mihaela și Vlad Cernea împreună cu Florin Cojocaru. Lor li s-a alăturat mai întâi o colega de liceu, care în 2001 s-a retras, iar apoi Anca Badiu, care în anul 2006 a optat pentru o carieră solo.

ADVERTISEMENT

„Interesant e că uneori trebuie să explicăm dacă noi mai existăm. Noi nu ne-am desființat niciodată. Pur și simplu, nu am mai făcut piese la un moment dat! Viața ne-a dus în diverse direcții, cu familii și așa mai departe”, a declarat Florin Cojocaru pentru sursa menționată anterior.

 

ADVERTISEMENT
Tags: