Life

În plin scandal cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu face declarații de amor pentru Gabi Bădălău: ”Îl iubesc”

În plin scandal de presă în care apar imagini cu Bianca Drăgușanu în ipostaze sensibile, FANATIK a vorbit cu vedeta despre relația pe care o are cu Alex Bodi și cu Gabi Bădălău.
31.05.2021 | 13:37
In plin scandal cu Alex Bodi Bianca Dragusanu face declaratii de amor pentru Gabi Badalau Il iubesc
Bianca Dragusanu vorbeste despre Gabi Badalau si Alex Bodi Sursa foto: Instagram, montaj foto Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre relația cu Gabi Bădălău și Alex Bodi și a recunoscut că sentimentele pe care le are acum sunt cât se poate de explicite pentru primul.

Bianca Drăgușanu îl iubește pe Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a decis să explice ceea ce se petrece cu ea în ultima vreme și a recunoscut, pentru FANATIK, că relația pe care o are cu Gabi Bădălău este una cât se poate de serioasă.

ADVERTISEMENT

”Gabi este liniștea mea. Am avut probleme în cuplu, am fost și despărțiți vreo 48 de ore, dar acum suntem împreună. Îl iubesc și suntem împreună”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Bianca Drăgușanu.

Și, chiar dacă preferă să își țină relația cât mai departe de ochii publicului, Bianca Drăgușanu recunoaște că lucrurile sunt cât se poate de bune între ea și Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT

”Ne înțelegem bine, iar el este genul de om care nu vrea să iasă în față, ca alții, când vine vorba de presă. Acum, noi suntem împreună, dar nu am ce să spun multe despre planurile noastre, preferăm să ne concentrăm asupra relației noastre”, a mai explicat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut peste probleme

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, recunoaște vedeta, au avut probleme cât se poate de serioase în cuplu, în urmă cu ceva timp, dar au reușit să le depășească după ce au stat de vorbă.

ADVERTISEMENT

”Noi am fost despărțiți, cred, vreo 48 de ore, au fost tensiuni în cuplu din cauza fostului meu soț. Dar am reușit să le depășim, să trecem peste”, a mai precizat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

În altă ordine de idei, susține Bianca Drăgușanu, relația cu Gabi Bădălău este cu totul și cu totul diferită față de ultimul ei angajament, cel cu Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

”Gabi nu vrea să apară, preferă să stea departe de public, față de fostul meu soț care și-ar dori să  fie mare vedetă, să fie influencer”, a precizat Bianca Drăgușanu.

Nunta cu Gabi Bădălău, secretul Biancăi Drăgușanu

Când vine vorba de nunta cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu devine însă mult mai secretoasă, cu atât mai mult cu cât, pare-se, vor să o transforme într-un eveniment cu totul și cu totul deosebit.

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu e indragostita de Gabi Badalau si asteapta sa imbrace rochia de mireasa Sursa foto: Instagram

”Momentan, el este încă căsătorit, trebuie să rezolve situația pe care o are el, nu putem vorbi despre nuntă”, a explicat Bianca Drăgușanu, fără să nege însă că au vorbit despre acest subiect.

De altfel, când vine vorba despre nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, lucrurile par să fie cât se poate de clare, cei doi dorindu-și să aibă la eveniment artiști celebri, iar căsătoria lor să fie una dintre cele mai spectaculoase din lumea mondenă românească.

”Da, va fi un eveniment special, vom avea invitați speciali, dar nu pot să spun, acum, prea multe amănunte”, ne-a spus Bianca Drăgușanu, confirmând astfel că se gândesc la acest lucru și că, deja, pun la punct amănuntele necesare pentru un asemenea eveniment de amploare.

Bianca Drăgușanu, despre Alex Bodi: ”Nu m-ar mira să aibă imagini din momentele noastre intime”

Bianca Drăgușanu recunoaște că, de-a lungul timpului, Alex Bodi a fost un bărbat care a contat enorm în viața ei, chiar dacă, acum, nu mai vrea să audă de el.

”Timp de trei ani, cât am fost cu el, nu mi se poate reproșa nimic. Acum apar tot felul de imagini cu mine leșinată, dar uită să spună că eu leșinasem pentru că el m-a lovit”, spune, supărată la culme pe Alex Bodi și problemele pe care acesta i le provoacă, Bianca Drăgușanu.

Mai mult, susține ea, nu s-ar mira ca în spațiul public să apară imagini intime cu ea din timpul relației pe care a avut-o cu Alex Bodi.

”Vă spun sigur, el a premeditat totul, eu, timp de trei ani, am fost înregistrată în fiecare moment. Nu, nu m-ar mira să aibă imagini din momentele noastre intime”, spune Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu îl desființează pe Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a mai dezvăluit, pentru FANATIK, că relația ei cu Alex Bodi a fost una din care doar el a profitat, scandalurile în care o implică fiind, de fapt, o metodă de a căpăta celebritatea.

”Mă întreb eu cam ce bărbat este acela care vrea să apară toată ziua în ziare, la televizor. Eu credeam că asta e treaba noastră, a femeilor, dar văd că el atât își dorește. Înțeleg, nu are ce să facă, nu are de ce să se ocupe acum, dar, totuși, parcă e prea mult”, a spus, pentru FANATIK, Bianca Drăgușanu.

Mai mult chiar, susține Bianca Drăgușanu, insistența lui Alex Bodi este de-a dreptul suspectă atunci când vine vorba de relația pe care au avut-o.

Tot timpul a știut, în relația noastă, cum să mă manipuleze. Când nu reușea să mă manipuleze, mă șantaja. Iar eu am cedat, pe atunci. Acum, nu i-a mai ieșit combinația, eu îl iubesc pe Gabi Bădălău, și încearcă să se răzbune”, a explicat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, avertisment pentru Alex Bodi: ”Eu sunt mama scandalurilor”

Bianca Drăgușanu, de altfel, recunoaște că s-a cam săturat să tacă când vine vorba de scandalurile în care este implicată de fostul ei soț.

”Eu văd că el tot vrea scandal, dar el uită că eu sunt mama scandalurilor. Eu am făcut acest lucru pe când nimeni nu știa nimic despre el. Nu vrea să mă implic în scandaluri, am obosit, vreau să îmi văd de viața mea, să fiu puternică și să rezist presiunii. Chiar nu vreau să încep eu să vorbesc foarte multe”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru FANATIK.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incredibile despre Alex Bodi

Mai mult decât atât, susține Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o impresiona.

”Când a ieșit din arest, pe mine m-a căutat, mi-a trimis flori. Când eram certată cu Gabi, îmi dădea dedicații la Adi Minune. Când a auzit că m-am împăcat cu Gabi, plângea și mă haituia prin oraș, se agăța de portiera mașinii”, spune Bianca Drăgușanu.

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu a divortat cu scandal de Alex Bodi Sursa foto: Facebook

Acum însă, ne-a dezvăluit Bianca, Alex Bodi a făcut gesturi care demonstrează că nu se dă în spate de la nimic pentru a o impresiona, chiar dacă o face la modul negativ.

”Eram plecată de acasă și el a trimis, printr-un prieten un buchet de flori. Erau 500 de trandafiri, i-a dat cheia de la casa mea, l-a trimis pe amicul lui să îi pună în pat, pe partea pe care dorea el, iar apoi mi-a dat mesaj”, a povestit Bianca Drăgușanu despre Alex Bodi.

Cum l-a ales Bianca pe Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu este decisă însă să îl ignore, de acum înainte, pe Alex Bodi pentru a se dedica relației cu Gabi Bădălău.

Mai mult, a dezvăluit Bianca, a ajuns la capătul răbdării când vine vorba de fostul ei soț pe care îl acuză că o hăituiește și că nu o mai lasă în pace, chiar dacă acum este implicată în altă relație.

”Aș vrea să înțeleagă că nu mai are de ce să facă gesturi extreme și că nu are cum să se mai bage în relația dintre mine și Gabi. A creat destule tensiuni, a făcut destule, dar ar fi cazul să se oprească. Înțeleg că vrea să fie vedetă, dar ar fi cazul să se oprească”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT