News

În plină epidemie de coronavirus, patru tineri din Târgoviște au petrecut cu droguri. În ce stare i-au găsit politiștii

12.04.2020 | 09:38
In plina epidemie de coronavirus patru tineri din Targoviste au petrecut cu droguri In ce stare iau gasit politistii
ADVERTISEMENT

O petrecere organizată în acest weekend a fost la un pas să se termine cum nu se putea mai rău pentru un grup de tineri din Târgoviște. Asta după ce în garsoniera mamei unuia dintre ei au fost consumate mai multe substanțe interzise. Speriați de zgomotele puternice care se auzeau din interiorul imobilului, vecinii au alertat imediat autoritățile.

Patru tineri din Târgoviște au încins o petrecere cu droguri în garsoniera mamei unuia dintre ei. În ce stare au fost găsiți de polițiști

Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit trei băieți vizibil dezorientați, precum și o minoră de 17 ani, semiconștientă, fapt ce i-a condus la bănuiala că aceștia consumaseră droguri de mare risc. Ipoteza avea să fie confirmată în scurt timp, ca urmare a analizelor necesare în astfel de cazuri.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor furnizate până la ora redactării acestei știri, garsoniera care a găzduit petrecerea celor patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani aparține mamei unuia dintre aceștia. „Strigau ajutor, aoleu, mă omoară! Ajunseseră la faza în care nu mai judecau”, a dezvăluit unul dintre vecinii speriați de cele întâmplate.

Fiul proprietarei nu este la prima pățanie de acest gen

Se tot auzea țipând, urlând. Se striga ajutor, bușituri, lovituri. S-au dărâmat toate în casă”, au mai spus locatarii blocului cu pricina, afirmațiile lor fiind susținute și de președintele asociației de proprietari „Reclamau că tot timpul era zgomot, că nu puteau să doarmă. Bănuielile astea sunt, că au probleme cu drogurile”, a declarat Gheorghe Torcea, potrivit stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Oamenii povestesc că fiul proprietarei s-a întors de curând din Franța și a folosit locuința pentru a organiza mai multe petreceri împreună cu prietenii. De data aceasta, vecinii nu au mai putut suporta zgomotele puternice, motiv pentru care au alertat autoritățile. Imediat, la fața locului și-au făcut apariția mai multe ambulanțe, dar și un echipaj de poliție.

Am fost solicitați pentru patru persoane în stare de lipotimie, care prezentau și alte simptome. La fata locului am găsit o tânără de 17 ani, în convulsie și trei persoane conștiente. Tânăra afirmă că ar fi fumat și se simțea rău”, a declarat Alina Ciora, asistent medical SAJ Dâmboviţa.

ADVERTISEMENT

Cei patru tineri au fost transportați la spitalul din Târgoviște, unde li s-au făcut teste pentru a se constata dacă au consumat substanțe interzise. Ulterior, rezultatele analizelor au confirmat bănuiala oamenilor legii.

Între timp, în cauză a fost întocmită o anchetă ce urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a petrecut incidentul. Potrivit rezultatelor analizelor, trei dintre tineri, printre care și minora de 17 ani, se aflau sub influența drogurilor.

ADVERTISEMENT

Pe numele lor a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de consum de droguri de mare risc, dar și pentru distrugere, loviri și alte violențe. Dacă vor fi găsiți vinovați riscă să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT