Fotbal intern

În sfârșit pauză! Jucătorii FCSB-ului primesc liber de vineri până luni. E prima dată de când au intrat în cantonament. Exclusiv

27.05.2020 | 16:16
In sfarsit pauza Jucatorii FCSBului primesc liber de vineri pana luni E prima data de cand au intrat in cantonament Exclusiv
ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB-ului au primit o veste mare, iar FANATIK a aflat că aceștia vor primi liber de vineri până luni, fiind primul moment de pauză de când au intrat în cantonament la baza de la Berceni.

Jucătorii FCSB-ului vor primi liber de vineri până luni

Jucătorii FCSB-ului vor primi liber de vineri până luni, fiind prima dată când iau o pauză din data de 15 mai, atunci când au intrat în cantonament la baza din Berceni.

ADVERTISEMENT

În aceste zile, Tănase și compania vor face al treilea test de coronavirus. Jucătorii vicecampioanei României nu au mai ieșit din cantonament de când au făcut vizita medicală la Chiajna.

Trupa lui Bogdan Vintilă a primit încă o veste bună, și anume că Valentin Crețu, fundașul dreapta care se accidentase la un antrenament, nu are afectate ligamentele genunchiului.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, FANATIK a aflat că fundașul dreapta al „roș-albaștrilor” a făcut deja marți, 26 mai, primele alergări pe terenurile din cantonamentul de la Berceni.

Galeria vrea echipa înapoi în „Ghencea”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, are un plan inedit prin care vrea să-l convingă pe Gigi Becali să mute echipa în „Ghencea” și a dezvăluit cum are de gând să strângă minim 20.000 de oameni care să meargă în fața Palatului patronului „roș-albaștrilor”:

ADVERTISEMENT

„Dacă în Liga noastră, a suporterilor, vom avea 20.000 sau 30.000 de membrii, dam imediat adunarea. Cerem autorizație de la Primărie și mergem toți la Palat.

Când domnul Gigi vede ce armată are în spate, atâtea inimi, mii de suporteri care-l susțin legal, sunt convins că o să vrea să joace în Ghencea. Pentru noi!”.

„Săptămâna aceasta vom anunța public toate detaliile referitoare la Asociația Suporterilor. Vom face, dacă ne permite legea, și o conferință de presă la care va fi prezent și domnul Duckadam, președintele de onoare.

Vom mai aduce alături de noi și alte glorii, care, când vor vedea ce gânduri avem, vor dori să sprijine ideile noastre. Mai aveți puțin răbdare. Când vom anunța cum se numește Asociația va fi explozie mondială”, a spus Gheorghe Mustață pentru Radio Sport 1.

  • 29.300.000 de euro este valoarea întregului lot FCSB, conform transfermarkt.com