ADVERTISEMENT
Fotbal international

În spatele succeselor lui Bayern stă o femeie puternică: „Ea rezolvă toate problemele”

Autor: Gabriela Gheorghe | 20.08.2020 | 22:50
În spatele succeselor lui Bayern stă o femeie puternică: „Ea rezolvă toate problemele”
Kathleen Kruger, femeia puternică din spatele succeselor lui Bayern

Bayern Munchen are parte de un sezon foarte bun cu Hansi Flick antrenor. Nemții au cucerit tot ce se putea în Germania, iar în Europa au ajuns până în ultimul act al Ligii Campionilor, unde se vor duela cu PSG.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii trag tare pentru a fi cei mai buni, iar tehnicianul pregătește echipa din punct de vedere tactic. Însă, în afara terenului, de toate probelmele se ocupă Kathleen Kruger (35 de ani), femeia care o organizează totul la Bayern Munchen.

Team-managerul formației din Bundesliga se ocupă de coordonarea dietelor, antrenamentelor fizice, călătoriilor sau activităților de marketing ale clubului.

ADVERTISEMENT

Kathleen Kruger, femeia din spatele succeselor lui Bayern

”Kathleen e în centrul tuturor lucrurilor. Ușa ei e mereu deschisă, jucătorii vin la ea la birou de câteva ori pe zi.

E un confident special pentru fotbaliști, ea le soluționează problemele. E disponibilă 24 de ore pe zi. Ea rezolvă orice problemă a jucătorilor. Programul ei depinde de jucători”, este descrierea făcută lui Kathleen pe site-ul lui Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

La startul pandemiei de coronavirus, când fotbalul a luat o pauză, Kruger s-a ocupat de stabilirea dietelor și exercițiilor de menținere a formei fizice pentru fotbaliști. Chiar antrenorul echipei germane i-a recunoscut meritele lui Kathleen.

A lucrat cu Guardiola, Ancelotti sau Kovac

”Femeia puternică din spatele echipei puternice”, se arată pe site-ul lui Bayern Munchen. Kathleen Kruger a fost jucătoare de fotbal, ea s-a retras în anul 2009. De-a lungul carierei a evoluat doar pentru Bayern Munchen. La formația germană a lucrat și după ce a renunțat la cariera fotbalistică.

ADVERTISEMENT

Nemțoaica a împlinit opt ani de când este team-managerul lui Bayern Munchen. Ea a lucrat împreună cu antrenori ca Jupp Heynckes, Pep Guardiola, Carlo Ancelotti sau Nico Kovac. Cu toții a avut o relație bună, fiecare antrenor a apreciat-o pe nemțoaică.

”Toți avem același obiectiv. Să muncim cu profesionalism și să avem succes”, susține Kathleen Kruger, femeia care asigură legătura dintre fotbaliștii și conducerea campioanei Germaniei.

ADVERTISEMENT

Finala Ligii Campionilor dintre Bayern Munchen și PSG se va juca duminică, de la ora 22:00.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!