News

În timp ce Bianca Drăguşanu se plimbă cu Alex Bodi, fostul ei iubit se căsătoreşte: “Cât de repede”

09.04.2019 | 11:10
Bianca Drăgușanu își continuă relația cu Alex Bodi, iar fostul ei se însoară (?)

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu este pus pe fapte mari. Celebrul afacerist englez Tristan Tate, cel cu care fosta prezentatoare de la Kanal D a avut o relație imediat după despărțirea de Victor Slav, și-ar pune repede papionul de mire. Tristan are o frumoasă relație cu o fată pe nume Cristina, despre care presa mondenă scrie că nu e vreo apariție nouă în viața acestuia, ci se cunosc de mulți ani.

Tristan Tate se gândește la însurătoare, Bianca Drăgușanu are parte de o dragoste cu năbădăi

Fostul iubit al Biancăi a fost întrebat pe o rețea de socializare de unul dintre amici dacă ar vrea să își întemeieze o familie, iar răspunsul britanicului a venit prompt: ”Da! Cât de curând!”. Prietenii Cristinei, femeia care l-a cucerit pe Tate, susțin pentru wowbiz.ro că porumbeii au mai fost împreună în trecut, cu mult înainte ca englezul să o cunoască pe Drăgușanu.

”Ceea ce nu se știe este că Tristan Tate și Cristina au mai fost împreună, înainte ca el să fie cu Bianca. După ce i-a dat papucii Biancăi, Tristan s-a reîntâlnit cu Cristina și și-a dat seama că ea este femeia pe care o dorește el, de fapt. Așa că, sunt împreună, se distrează împreună, iar ea îl însoțește cât de des poate în călătoriile de afaceri ale lui Tristan”, a declarat o sursă apropiată Cristinei pentru wowbiz.ro.

Cristina este actuala iubită a lui Tristan, fostul partener al vedetei Antena 1, Bianca Drăgușanu

La mijlocul lunii martie, Bianca  anunța despărțirea de Alex, apoi s-au împăcat

În tot acest timp, Bianca Drăgușanu are parte de o relație cu suișuri și coborâșuri, căci despre ea și Alex Bodi s-a scris că nu s-ar înțelege chiar atât de bine, deși se împacă după fiecare ceartă. Presa de scandal a scris inclusiv că Bianca ar fi fost bătută de Alex Bodi, dar vedeta a negat orice urmă de violență domestică precizând că nu este genul de femeie care să reziste lângă un bărbat agresiv.

Din cauza certurilor dese din cuplu, Bianca a anunțat la mijlocul lunii martie că nu mai este cu Alex Bodi, însă după doar câteva zile au fost văzuți din nou împreună, amândoi recunoscând că sunt firi impulsive.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri