Life

În vârstă de 65 și după ce a rămas fără bani, Irinel Columbeanu nu-și schimbă gusturile: „Îmi plac tot femeile tinere, de 18-20 de ani”

Irinel Columbeanu a făcut declarații neașteptate. În vârstă de 65 de ani, fostul milionar de la Izvorani susține că tot de femei mult mai tinere este atras.
17.10.2022 | 15:03
In varsta de 65 si dupa ce a ramas fara bani Irinel Columbeanu nusi schimba gusturile Imi plac tot femeile tinere de 1820 de ani
Irinel Columbeanu susține că tot femeile tinere îl atrag. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Nu este un secret faptul că Irinel Columbeanu, acum în vârstă de 65 de ani, s-a afișat de-a lungul timpului la brațul unor femei mult mai tinere. Chiar și Monica Gabor, mama fetiței lui, este cu 30 de ani mai mică. Totuși, fostul milionar nu se sfiește să recunoască că, și acum, tot de prezențele feminine aflate la o vârstă fragedă îl atrag.

Irinel Columbeanu nu se dezice de femeile tinere. Ce a declarat fostul milionar în vârstă de 65 de ani

Irinel Columbeanu a avut de-a lungul anilor relații cu multe femei frumoase, dar și mai tinere. Amintim aici de Romanița Iovan, Anna Lesko și de Monica Gabor.

ADVERTISEMENT

Cea din urmă, acum mutată în America alături de Irina, fiica lor, l-a cucerit atât de tare încât a dus-o în fața altarului, în ciuda faptului că între ei există o diferență de vârstă de 30 de ani.

Și ultima relație a fostului milionar a fost cu o tânără. Cu Oana Cojocaru s-a mutat într-un apartament din București și chiar dacă legătura a evoluat rapid, cei 40 de ani care îi despărțeau și-au spus cuvântul.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Irinel Columbeanu nu se dezice de pasiunea lui pentru femei mai tinere și recunoaște că, în ciuda experiențelor neplăcute, gusturile sale nu s-au schimbat.

„Momentan sunt singur! Nu am nicio iubită. Nu îmi doresc în această clipă o parteneră. Totul din cauza experiențelor neplăcute pe care le-am avut în trecut.

ADVERTISEMENT

Însă, chiar dacă gândesc în modul acesta, nu mi-am schimbat gusturile în materie de femei. Îmi plac tot femeile tinere, nu contează vârsta…să fie de 18 – 20 de ani, să fie tinere, asta este important.

Nici nu am preferințe dacă să fie blondă, brunetă, roșcată sau șatenă…doar pot să îți zic că nu mi-am schimbat gusturile”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click.ro. 

ADVERTISEMENT

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical după ce și-a pierdut banii

Altădată pe culmile succesului, viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical după ce a fost executat silit de bancă. După ce și-a pierdut toți banii, a ajuns să locuiască cu chirie în București și chiar să se deplaseze cu mașini cumpărate la mâna a doua.

 

ADVERTISEMENT