Pariuri sportive

În weekend, vedem în direct stranierii pe Superbet.ro și aplicația Superbet!

15.03.2019 | 14:42
In weekend vedem in direct stranierii pe Superbetro si aplicatia Superbet

Stranieri care au împreună peste 100 de selecții la Naționala României pot fi văzuți în direct în acest weekend pe Superbet.ro și aplicația Superbet! Ei sunt jucătorii convocați de Contra pentru dubla cu Suedia și Feroe pe care îi poți urmări live în etapa din acest weekend, grație streamingului Superbet: Niță (2 selecții / o goluri), Chiricheș (54/0), Anton (8/0), Mitriță (6/0), Chipciu (40/5),  Răzvan Marin (14/1). Vezi când joacă și află detalii despre meciuri. În plus, pentru a trăi partidele lor mai intens și a putea profita de pasiunea ta pentru fotbal, poți pune și pariuri pe meciurile jucătorilor români. Pe Superbet.ro și aplicația Superbet ai la dispoziție cea mai variată ofertă de pariuri.  Deschide cont, urmărește partidele și pune pariuri câștigătoare!

AZI – PAUL ANTON în Anzhi Mahackala – FK Krylya Sovetov Samara, de la 18:30

Gol pentru Paul Anton etapa trecută! O reușită importantă: primul gol în victoria 4-0 contra lui Yenisei. Krylya ocupă momentan primul loc retrogradabil, dar începutul de an e promițător. O victorie azi pe terenul unei contracandidate la evitarea retrogradării ni l-ar putea aduce pe Paul Anton la Natționaă cu un super-moral înaintea începerii campaniei de calificare pentru Euro 2020!

Deschide cont la Superbet.ro și prinde în fiecare zi cotele mărite!

SÂMBĂTĂ – NIȚĂ & CHIPCIU în Sparta Praga – Sigma Olomouc, de la 18:00

Serie perfectă pentru Sparta de la reluarea campionatului ceh: 5 victorii din 5 meciuri. Niță a fost titular în toate partidele și a reușit să păstreze poarta intactă în 3 dintre cele 5 meciuri. Chipciu a început titluar, n-a convins, a pierdut primul 11 și a stat pe bancă în 2 partide, dar etapa trecută a fost integralist. Se anunță un meci tare, între două echipe în formă: Sigma are 4 victorii în ultimele 4 partide! Vezi cota pentru GG la Superbet.ro!

Deschide cont la Superbet.ro și vezi în direct echipe la care evoluează români!

DUMINICĂ – Zi plină cu transmisiuni în care poți vedea stranieri din lotul pentru Preliminariile Euro 2020!

Răzvan Marin  @Standard Liege-Waasland Beveren, de la 19:00

27 de meciuri și 5 goluri marcate de Răzvan Marin în acest sezon în care se bate la titlu în Belgia. În ultima etapă a sezonului regulat, ocupanta locului 3 e obligată să câștige în fața penultimei clasate. Răzvan a marcat în 3 dintre ultimele 6 meciuri jucate de echipa lui. Un amănunt care vă poate convinge să vedeți meciul este următorul: în toate cele 6 meciuri în care Răzvan a marcat pentru Standard în acest sezon, echipa a câștigat!

Deschide cont la Superbet.ro și prinde cotele SuperLive!

Chiricheș @Napoli – Udinese, de la 19:00

Greu de crezut că “Vladiator” va juca: a avut o prestație ștearsă în meciul pierdut acasă de napoletani în returul optimilor Europa League (1-3 cu Salzburg) și a ieșit accidentat în minutul 78. Dar tu poți vedea Napoli-Udinese și toată Serie A pe Superbet.ro și aplicația Superbet! Duminică se joacă Derby della Madonnina!  Un meci care pentru fanii fotbalului românesc va fi concurat de un duel din… MLS în care vom avea un tricolor titular!

Deschide cont la Superbet.ro și vezi care e azi oferta de pariuri Speciale!

MITRIȚĂ @New York City – Los Angeles FC, de la 21:00

Da, pe Superbet.ro și aplicația Superbet puteți vedea toate partidele din campionatul în care s-a transferat Alexandru Mitriță. După 2 goluri în meciurile amicale, Mitrigol a debutat entuziasmant în MLS. A fost omul meciului în remiza 2-2 în deplasarea de pe terenul lui Orlando. Primul său gol în MLS n-a venit încă, după 2 meciuri oficiale jucate. Dar poate îl vei vedea în direct, chiar în partida de duminică, un meci în care decarul oaspeților va fi experimentatul Carlos Vela, jucător cu meciuri în La Liga, Premier League și cu prezențe a 2 Campionate Mondiale! Ne așteptăm la un meci în care fantezia ofensivă a celor doi decari latini să cucerească tribunele!

Deschide simplu și rapid cont la Superbet.ro

Bucură-te de streaming și de ofertele Super Cota, Super Extra, Super 6, Super Live!

Pariază informat, pariază responsabil!