Life

Înainte de a deveni mamă, Olimpia Melinte din Vlad vorbește deschis despre propria copilărie

12.12.2020 | 22:14
Inainte de a deveni mama Olimpia Melinte din Vlad vorbeste deschis despre propria copilarie
Înainte de a deveni mamă, Olimpia Melinte din Vlad vorbește deschis despre propria copilărie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Olimpia Melinte este însărcinată pentru a doua oară, motiv pentru care gândul îi zboară la copilăria petrecută departe de Capitală, la Iași. Actrița din serialul „Vlad” are multe amintiri frumoase legat de anii petrecuți la bunici, despre care vorbește deschis acum. 

Frumoasa roșcată a avut parte de o copilărie desprinsă din povești, mărturisind într-un interviu recent că stătea foarte mult în casa bunicilor, părinții având un program destul de încărcat. Vedeta rememorează cu drag ulița copilăriei și perioada în care asculta povești la pick-up.

ADVERTISEMENT

Renumita actriță nu a dus lipsă de vacanțe, declarând că mergea adesea la mare, la bunicii din partea mamei, Olimpia Melinte fiind genul de fetiță băiețoasă. De altfel, a fost o adolescentă rebelă, care a ascultat o perioadă lungă muzică punk.

Olimpia Melinte, dor de copilărie. Mărturia făcută de actriță înainte de a deveni mamă

„Copilăria mea s-a petrecut la Iași, printre povești audio ascultate la pick-up, păduri în care iarna mă dădeam cu sania și casa bunicilor, unde totul era magic și unde primeam toată atenția de care aveam nevoie.

ADVERTISEMENT

Părinții munceau mult, mama lucra în ture, tata avea un program imposibil, cu delegații și plecări peste tot prin țară, așa că până am mers la școală mi-am petrecut mare parte din timp cu bunicii. 

Duminicile mergeam la slujbă cu bunica, unde primeam bunătăți de la toată lumea și mă jucam cu copiii prin curtea bisericii. Până să învăț să citesc, îl puneam pe bunicul să-mi citească sau să-mi inventeze povești și îl puteam asculta cât era ziua de lungă.

ADVERTISEMENT

Apoi, am descoperit cărțile, literatura, personajele, eroii minuna și de care mă îndrăgosteam și mă pierdeam zile întregi în romane, uitam de tot ceea ce mă înconjura și nu-mi trebuia decât o carte în mână și viața era perfectă, iar dorul de părinți trecea.

A fost o copilărie plină de aventuri, cu verile petrecute la Medgidia, unde erau bunicii din partea mamei, cu excursii la mare, unde stăteam de dimineața până seara pe plaja Doi Papuci, că ajungeam mereu carbonizată acasă și primeam toată noaptea tratamentul specific din iaurt și oțet.

ADVERTISEMENT

Am alergat mult, m-am cățărat prin copaci, am mers cu bicicleta, eram o fetiță destul de băiețoasă și puteam da oricând păpușile pe un fotbal sau pe un joc de-a Rațele și Vânătorii”, a dezvăluit Olimpia Melinte într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Frumoasa actriță din serialul „Vlad” de la Pro TV urmează să devină mamă pentru a doua oară, având un băiat pe nume Sasha (6 ani). Vedeta și soțul ei, Constantin Luca, vor deveni părinți undeva în luna aprilie a anului viitor, Olimpia Melinte precizând că încă nu știe sexul bebelușului.

ADVERTISEMENT
Tags: