Fotbal intern

Înainte de meciul cu FCSB, galeria CFR-ului se revoltă. Vezi motivul

„Peluza Vişinie” a făcut scandal la meciul dintre CFR Cluj şi Concordia Chiajna, din primul meci oficial al noului an.
08.02.2018 | 14:10
Inainte de meciul cu FCSB galeria CFRului se revolta Vezi motivul

100 de suporteri au asigurat fondul sonor al partidei liderului Ligii 1 cu ilfovenii. Aceştia au fost însă nemulţumiţi de atitudinea stewarzilor, au ieşit de pe stadion la începutul meciului şi şi-au reluat locul în peluza în minutul 14. al partidei câştigate cu Concordia, scor 2-0. 

Suporterii au protestat, astfel, după ce firma de pază a refuzat să-i lase cu bannere, steaguri şi tobe, însă au ales să-şi încurajeze, într-un final, echipa. „Primul meci de acasă din anul 2018 a început cu o mare dezamăgire pentru noi, galeria CFR-ului, suporteri noi dar şi suporteri vechi, prezenţi în Gruia dinainte de 2000. Cu câteva minute înaintea începerii meciului, odată intraţi în sectorul galeriei, am fost informaţi de către firma de pază din incinta stadionului că nu vom avea voie să afişăm bannere, steaguri sau să folosim tobe. Acest incident a avut loc sub pretextul invocării legii 4/2008 conform căreia nu avem voie să afişăm materialele de galerie decât în sectoarele “omologate”!” , se arată în comunicatul celor din „Peluza Vişinie”. 

Galeria CFR Cluj, luată peste picior de conducere şi pază

Fanii alb-vişiniilor acuză şi felul în care conducerea CFR Cluj s-a comportat cu ei.  ”Un reprezentant din conducerea clubului CFR 1907 Cluj a decis să discute cu noi, însă a abordat situaţia într-un mod impropriu, emanând în timpul dialogului şi un oarecare aer de superioritate. De menţionat este şi că un reprezentant al firmei de pază ni s-a adresat cu expresia “sunteţi ţigani”. Totodată, este demn de menţionat faptul că nimeni (reprezentaţi ai conducerii, firma de pază, etc.) nu ne-a oferit o explicaţie coerentă pentru acest eveniment neplăcut, astfel deschizându-se un cerc vicios.”

Cei din Peluza Vişinie anunţă că dacă nu vor purta o discuţie cu conducerea CFR-ului după acest incident, vor boicota următoarele meciuri ale liderului Ligii 1 Betano. ”Dorim pe această cale să informăm că dorim soluţionarea viitoarelor probleme de acest gen şi dorim în cel mai scurt timp o discuţie cu conducerea clubului CFR 1907 Cluj, iar dacă nu se va găsi o rezolvare optimă, niciunul dintre membri Peluzei Vişinii nu se va mai prezenta la meciurile echipei, decizia urmând a fi luată pe perioadă nedeterminată.”, se mai arată în sursa citată.

Tags: