Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Înaintea derby-ului Olteniei, Adrian Mititelu a pus ochii pe jucătorii rivalei Universitatea: „Pe ăștia trei i-aș lua!” Video Exclusiv

Înaintea derby-ului oltean U Craiova - FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu a nominalizat trei jucători pe care i-ar transfera imediat din tabăra adversă.
30.11.2022 | 12:05
Inaintea derbyului Olteniei Adrian Mititelu a pus ochii pe jucatorii rivalei Universitatea Pe astia trei ias lua Video Exclusiv
Adrian Mititelu a nominalizat ce jucători ar transfera de la rivala Universitatea. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Derby-ul oltean Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948, din etapa a 19-a din SuperLiga, se va disputa sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 19:00, iar Adrian Mititelu a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că nu ar sta pe gânduri dacă ar putea să transfere trei jucători de la marea rivală.

Adrian Mititelu a nominalizat trei jucători pe care i-ar transfera de la rivala Universitatea Craiova

Pe lângă jucătorii care l-au impresionat de la rivali, patronul celor de la FC U Craiova 1948 a vorbit și despre conflictul apărut în tabăra acestora între antrenorul Mirel Rădoi și o parte dintre fotbaliști. Mititelu spune că i-ar conveni ca cei 4 să nu fie folosiți în acest meci, dar nu crede că Rădoi și-ar putea permite luxul să-i mai țină încă o etapă pe bancă sau în afara lotului.

ADVERTISEMENT

”Nu mă bag, e treaba lor. Nu vreau să mă bag în treaba altui club. Lăsând la o parte războiul care este între noi, e dreptul lor să-și facă activitatea cum doresc. Ca și spectator din lumea fotbalului, nu cred că este scandal la ei și ne așteaptă un meci foarte greu.

Mie mi-ar conveni ca Ivan să nu joace, dar nu se pune problema, e cel mai bun jucător al lor. Ivan, Markovic, sunt jucători foarte, foarte buni. Ivan, Markovic și Baiaram sunt tripleta lor de aur, nu-și permit să-i lase pe afară. Mai ales că abia așteaptă să ne rupă gâtul.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă suntem pe penultimul loc, ei sunt convinși că vor avea un meci foarte greu cu noi. Nu-și permit să-i țină în afara lotului pe Ivan și Markovic la un meci cu noi. Niciodată. Sunt piese foarte grele.

Dacă m-ar pune cineva să-mi aleg niște jucători de la CSU, pe cei trei i-aș lua. Ivan are un plus, dar traversează un moment mai prost. Însă și Baiaram vine tare din urmă.

ADVERTISEMENT

Toți trei sunt foarte buni. E o chestiune și de formă, de moment, dar sunt jucătorii care nu-și permite nimeni să-i țină în afara lotului pentru că sunt prea buni. Mi se par și jucători destul de profesioniști, nu cred că sunt jucători care să afecteze activitatea unei echipe”, a declarat Mititelu la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

De ce nu crede Adrian Mititelu în scandalul de la rivala din oraș

Finanțatorul FC U Craiova s-a arătat circumspect în ceea ce privește scandalul creat la rivala din oraș după excluderea a patru jucători din lot pentru întâlnirea cu Rapid și nu îl vede pe Mirel Rădoi ca fiind un antrenor dur.

ADVERTISEMENT

”Care scandal, ce scandal? Nu e niciun scandal. E o echipă care stă foarte bine în ciuda jocului, au practic puncte de primele 3. Nu văd ce scandal să fie, mie mi se pare că e o exagerare asta. Credeți că între Rădoi și Cârțu există disensiuni? Niciodată. Doar Cârțu l-a adus pe Rădoi și se cunosc de atâta timp. Cred că e mai mult pentru presă și nu e niciun scandal.

Nu cred că Rădoi este un antrenor drastic, este un antrenor modern. Cred că este o exagerare. Pe Rădoi îl știu ca un om ok și nu pare a fi tipul de antrenor dur cum e Pițurcă sau cum era Cârțu când era în activitate. Cred că este o chestiune falsă.

Nu sunt motive, mai ales că echipa este în primele 3. Cred că este o exagerare a presei și de aceea le atrag atenția alor noștri să nu se mai uite prea mult pe acolo. Dacă meciul cu FCSB a fost greu, sau cel cu CFR, ăsta este cel mai greu. Nu spun asta ca să pun presiune pe echipa noastră.

Este cel mai greu meci pentru că este o echipă care se simte foarte bine pe stadionul pe care jucăm și noi, au câștigat atâtea meciuri acolo, au un atu în fața noastră că ne-au bătut de 3 ori, chiar dacă în ultimele două rânduri a fost nemeritat. Ultima dată nici n-au văzut mingea, le-am ascuns-o, dar, din păcate, și cu arbitraje, și cu șansă, ne-au bătut.

Acum suntem și mai dezavantajați pentru că ei stau bine din punct de vedere psihologic, noi suntem dezbinați, suporterii noștri nu ne încurajează, pe mine mă înjură, dar în fotbal orice e posibil. Noi visăm că putem să-i batem, deși va fi foarte, foarte greu”, a mai spus Mititelu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Mititelu ar semna în alb pentru calificarea în cupele europene din play-out

Adrian Mititelu a promis că va face câteva transferuri în perioada de iarnă pentru a întări echipa și a dezvăluit faptul că nu se gândește să lase clubul. Mai mult, își dorește ca în viitor să câștige un trofeu cu FC U Craiova.

”Cu siguranță vom aduce jucători în iarnă. Nu pot să las așa, trebuie să schimb ceva, să mai aduc puțină forță în echipă ca să ne echilibrăm. Am făcut o echipă bună pentru anul ăsta, dar vreau să fac una și mai bună.

Anul ăsta va fi și el ratat, probabil că chinuit, probabil că vom avea emoții acolo la retrogradare. Dacă ne-ar propune cineva alternativa de a juca în play-out și să-l câștigăm și să ajungem în cupele europene aș accepta imediat.

Nu mă las, am pierdut prea mulți ani din viață și prea mulți bani ca să pot să-mi permit să o las. Asta ar însemna un eșec. Nu se pune problema să o las.

Aici s-a depășit sfera unei afaceri, aici e o chestiune de orgolii, de rivalități foarte mari care nu pot fi potolite decât cu un succes în fotbal. Că va fi peste un an, peste 5 ani, asta este. Trebuie să facem o echipă care să ajungă acolo unde ne-am propus”, a încehiat Mititelu.

ADVERTISEMENT