Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Înalta Curte de Casație și Justiție a judecat palmaresul Stelei. Când se va da decizia. Reacția lui Florin Talpan. Video Exclusiv

Un nou episod din conflictul dintre FCSB și Clubul Sportiv al Armatei privind palmaresul Stelei s-a desfășurat la Înalta Curte de Casație și Justiție.
02.03.2023 | 12:40
Inalta Curte de Casatie si Justitie a judecat palmaresul Stelei Cand se va da decizia Reactia lui Florin Talpan Video Exclusiv
Un nou episod din conflictul dintre FCSB și Clubul Sportiv al Armatei privind palmaresul Stelei s-a desfășurat la Înalta Curte de Casație și Justiție. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Războiul dintre Gigi Becali şi MApN durează de aproape nouă ani, interval în care echipa patronată de latifundiar a pierdut dreptul de a folosi numele Steaua, marca, dar şi palmaresul ”roş-albaştrilor”.

Palmaresul Stelei, judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție

Un nou termen în conflictul dintre CSA și FCSB s-a desfășurat joi, 2 martie, la Înalta Curte de Casație și Justiție, clubul din SuperLiga cerând recunoașterea palmaresului unic al grupării Steaua, de la înființarea clubului în 1947 și până în prezent.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază a procesului, CSA Steaua a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB. Instanța a decis că celor de la CSA le va reveni palmaresul din perioada 1947-1998, iar celor de la FCSB le revine palmaresul din 2003 și până în prezent. Curios este că între 1998 și 2003 este o situație neclară și palmaresul nu revine nimănui.

Însă, clubul patronat de Gigi Becali a mers mai departe și a făcut recurs. FCSB a fost reprezentată în instanță de avocatul Adrian Căvescu și de Asociația ”Salvați Steaua”, în timp ce din partea CSA Steaua a fost prezent juristul Florin Talpan, care a venit însoțit și de câțiva reprezentanți ai Peluzei Sud.

ADVERTISEMENT

Conform digisport.ro, în loc să aibă o pledoarie în apărarea intereselor Clubului Sportiv al Armatei, Talpan ar fi făcut doar un rezumat la ceea ce scrisese anterior. Instanța supremă l-a întrerupt și i-a cerut să se oprească dacă nu poată susține liber apărările sale.

Talpan e sigur de victorie

O decizie din partea Înaltei Curți de Casație și Justiție este așteptată peste două săptămâni. Instanța poate da un verdict final sau poate întoarce cazul spre rejudecare la Curtea de Apel.

ADVERTISEMENT

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a intrat prin telefon la cea mai nouă emisiune FANATIK SUPERLIGA și a explicat ce s-a întâmplat la ultimul termen. ”A fost un nou termen. S-a amânat pronuțarea pentru 16 martie. Am încredere în judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție și sunt convins că voi câștiga acest dosar.

Palmaresul aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua, nu a fost niciodată transferat, e în înscrisurile depuse la dosar. Clubul FCSB este un club înființat în 2003, în acest sens am depus și două adrese ale ministrului Sportului, domnul Novak, care spune foarte clar acest lucru. Voi câștiga.

ADVERTISEMENT

Acest dosar a fost introdus în instanță în 2017. De atunci s-a judecat fondul cauzei, l-am câștigat, s-a judecat apelul, l-am câștigat și pe acela, iar acum s-a judecat recursul formulat de FCSB și Asociația Salvați Steaua. Nu au nicio șansă în fața mea, așa că voi câștiga”, a declarat Talpan, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

VEZI MAI JOS ÎNTREG DIALOGUL INCENDIAR CU FLORIN TALPAN

Dragomir îi dă dreptate lui Becali

La 18 ani de când Gigi Becali a ajuns în fruntea clubului care acum se numește FCSB, Marcel Pușcaș a anunțat că latifundiarul din Pipera a plătit 3.000.000 de dolari pentru a cumpăra Steaua și consideră că toată afacerea a fost perfect legală.

Dumitru Dragomir a intervenit în forţă în acest scandal la emisiunea moderată de Horia Ivanovici, “Profeţiile lui Mitică”, şi a dezvăluit că Steaua adevărată este echipa din SuperLiga, orice alt lucru fiind o aberaţie.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT