Sport

S-au vândut ultimele bilete pentru meciul Rapid – Poli Timișoara care va inaugura Stadionul Giulești

Toate biletele scoase la vânzare pentru meciul Rapid – Politehnica Timișoara, care va inaugura noul Stadion Giulești s-au epuizat în mai puțin de 24 de ore.
19.03.2022 | 13:42
Sau vandut ultimele bilete pentru meciul Rapid  Poli Timisoara care va inaugura Stadionul Giulesti
Toate biletele pentru meciul Rapid - Poli Timișoara, care va inaugura noua arenă din Giulești, au fost epuizate. Sursă foto: CNI
ADVERTISEMENT

Partida dintre Rapid și Poli Timișoara, programată pe 26 martie, ocazie cu care va fi inaugurat Stadionul Giulești, se va disputa cu casa închisă.

Toate cele 13.000 de bilete s-au vândut în mai puțin de 24 de ore

Fanii au luat cu asalt casele de bilete încă de vineri, când au fost puse în vânzare tichetele pentru partida Rapid – Poli Timișoara din 26 martie, ziua în care va fi inaugurat noul stadion al giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

12.900 de bilete s-au epuizat încă din prima zi, ultimele 100 de tichete fiind comercializate în această dimineață. Astfel, la meciul inaugural al noii arene vor asista 13.000 de fani.

Oficialii Rapidului anunțaseră inițial programul de funcționare al caselor de bilete pentru șase zile. Însă, în ciuda prețurilor deloc mici practicate, acestea s-au epuizat în doar câteva ore spre surprinderea organizatorilor.

ADVERTISEMENT

Noul stadion din Giulești a obținut ultimele avize de funcționare la jumătatea lunii trecute și tot atunci fanii au fost invitați să voteze cum va fi inaugurat acesta.

Opțiunile erau primul meci din faza play-out contra rivalilor de la Dinamo, sau o partidă amicală pentru care oficialii vișiniilor au luat în calcul mai multe nume importante, între care și Beșiktaș Istanbul.

ADVERTISEMENT

Organizatorii intenționau ca respectivul meci să fie și cel de retragere a lui Daniel Pancu, fotbalist care a evoluat atât la Rapid, cât și campioana în exercițiu a Turciei.

Între timp, relația dintre oficialii Rapidului și fostul internațional al României s-au deteriorat, după ce Adrian Mutu a fost instalat antrenor principal, acesta anunțând că nu va participa la deschiderea oficială a arenei.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă conducătorii din Giulești au decis ca noul stadion să fie inaugurat cu amicalul în compania formației Politehnica Timișoara, fanii celor două echipe fiind înfrățiți.

ADVERTISEMENT