ADVERTISEMENT
Sport

Inaugurarea stadionului Steaua a stârnit glume între Pancu și Marius Niculae: „E primul care și-a luat bilet! Cred că-și face abonament”

Daniel Pancu și Marius Niculae au glumit pe seama prezenței lor la inaugurarea noului stadion Ghencea.
Autor: Andrei Șchiopu | 01.07.2021 | 23:18
Inaugurarea stadionului Steaua a stârnit glume între Pancu și Marius Niculae: „E primul care și-a luat bilet! Cred că-și face abonament”
Inaugurarea stadionului Steaua a stârnit glume între Pancu și Marius Niculae: „E primul care și-a luat bilet! Cred că-și face abonament”. Sursă foto: fanatik.ro

Daniel Pancu, fotbalist emblematic pentru Rapid, îl tachina pe Marius Niculae și spunea despre el că e primul care și-a luat bilet la inaugurarea stadionului Ghencea.

ADVERTISEMENT

Deși are un trecut dinamovist, Marius Niculae și-a adus aminte cu mare plăcere de Ghencea, fiind stadionul unde a debutat la echipa națională a României.

Glume între Daniel Pancu și Marius Niculae pe seama stadionului Ghencea

Daniel Pancu a glumit pe seama lui Marius Niculae, în privința inaugurării stadionului Ghencea, în cadrul emisiunii TV DigiSport Special, când au fost întrebați de moderatorul Dan Filoti dacă vor fi prezenți la eveniment:

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu – Marius e primul care și-a luat bilet, cred că-și face și abonament.

Daniel Pancu A fost frumos pe Ghencea, derby-urile, am fost și cu Beșiktaș, am jucat și cu naționala.

ADVERTISEMENT

Marius Niculae – Am și amintiri frumoase, acolo, pe Ghencea, am debutat în naționala României, până la urmă.

Helmuth Duckadam nu va susține CSA Steaua în meciul cu OFK Belgrad

Helmuth Duckadam a fost invitat la inaugurarea stadionului Ghencea, dar „Eroul de la Sevilla” a spus că nu va fi suporterul „militarilor”: „Am primit invitație din partea celor de la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Voi merge la meci, normal! Mă bucură că la eveniment vor participa și colegii mei de la Steaua. Abia aștept să mă văd cu ei. De fiecare dată când se ivesc astfel de ocazii și pot merge, o fac cu mare plăcere”.

„Știu că din cauza părerilor mele, am fost condamnat de unii dintre fani. E dreptul lor, așa cum e și dreptul meu de a spune ce cred cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Nu voi fi suporterul CSA Steaua în amicalul cu OFK Belgrad. De altfel, eu nu sunt un suporter ale vreunei echipe de oriunde.

Merg la aces joc pentru a mă vedea cu foștii colegi și pentru a urmări o partidă de fotbal. Mă bucur că am fost invitat!”, a mai spus Helmuth Duckadam pentru playsport.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1