Fotbal intern

Încă doi fotbaliști de la FCSB au fost recuperați de ultimă oră la Marjiana Kovacevic, la Belgrad. Sunt apți pentru Clinceni. Exclusiv

21.04.2021 | 10:00
Inca doi fotbalisti de la FCSB au fost recuperati de ultima ora la Marjiana Kovacevic la Belgrad Sunt apti pentru Clinceni Exclusiv
ADVERTISEMENT

Liga 1 a intrat în perioada cea mai importantă a sezonului, atunci când se va decide campioana României în play-off. Mai mulţi jucători ai FCSB au avut probleme medicale în ultima perioadă, iar FANATIK a aflat la ce metodă au apelat doi dintre fotbaliştii antrenaţi de Toni Petrea.

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Alexandru Buziuc a revenit la antrenamente înainte de duelul cu CFR Cluj din Supercupa României, însă, în acelaşi timp, s-a accidentat Adrian Niţă, unul dintre fotbaliştii tineri ai liderului din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Cum încearcă jucătorii FCSB să scape de accidentări

Din informaţiile FANATIK, Alexandru Buziuc şi Adrian Niţă au mers în Belgrad, la “vraciul” Marijana Kovacevic, pentru a se pune pe picioare mai repede. Atacantul adus de la Academica Clinceni a apelat la această metodă după ce s-a accidentat la echipa a doua de la FCSB, într-un meci cu FC Tunari din Liga 3.

Accidentat înainte de Supercupa României, Adrian Niţă s-a dus, la rândul lui, la “vraci”, iar acum este din nou apt de joc. Mijlocaşul ofensiv de 18 ani a debutat pentru FCSB pe 10 februarie, când a fost titular în înfrângerea cu Dinamo, scor 0-1, din optimile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT

Accidentările îi dau bătăi de cap lui Toni Petrea

Dacă cei doi jucători s-au refăcut, oficialii FCSB au acum emoţii cu Florin Tănase. FANATIK a anunţat în exclusivitate că golgheterul echipei a ieşit din antrenamentul de marţi, după ce a acuzat dureri la picior. Mijlocaşul liderului era deja măcinat de nişte probleme la spate, iar miercuri se va afla care este situaţia acestuia.

Prezenţa lui Olimpiu Moruţan în meciul cu Academica Clinceni este pusă sub semnul întrebării, după ce a ieşit accidentat în duelul cu FC Botoşani. Mijlocaşul FCSB nu s-a antrenat şi eventuala pierdere a mijlocaşului ofensiv îi va da mari bătăi de cap lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Revine Andrei Miron, al doilea cel mai bun fundaş central din sezonul regulat al Ligii 1

Printre atâtea veşti proaste s-a strecurat şi una bună pentru Toni Petrea. Andrei Miron s-a refăcut, după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, şi va reveni în centrul defensivei, unde va face pereche din nou cu Iulian Cristea.

Conform cifrelor InStat, cuplul Cristea-Miron a fost cel mai bun în sezonul regulat al Ligii 1. Iulian Cristea a avut un index de 278, în timp ce colegul său a ajuns la 269. Cei doi sunt urmaţi, în clasamentul celor mai buni fundaşi centrali, de Vinicius (CFR Cluj, index 268), Andrei Burcă (CFR Cluj, 267) şi Paul Papp (U Craiova, 267).

ADVERTISEMENT

Academica Clinceni – FCSB se va juca joi, de la ora 20:15, în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1. “Roş-albaştrii” sunt pe primul loc, cu 36 de puncte, în timp ce formaţia antrenată de Ilie Poenaru ocupă poziţia a 5-a, cu 22 de puncte.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,70 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT