Sport

Încă doi jucători indezirabili și-au reziliat contractul cu FCSB. Cine a mai rămas pe lista neagră

Mihai Stoica a anunțat că alți doi fotbaliști și-au mai reziliat contractul cu FCSB, dar și că Ovidiu Popescu este refăcut și că poate juca.
06.01.2023 | 23:36
Inca doi jucatori indezirabili siau reziliat contractul cu FCSB Cine a mai ramas pe lista neagra
Încă doi jucători indezirabili și-au reziliat contractul cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că Rachid Bouhenna este jucătorul care nu intră în vederile echipei și care mai trebuie să își rezilieze contractul.

Încă doi jucători indezirabili și-au reziliat contractul cu FCSB

MM Stoica a anunțat că alți doi jucători și-au reziliat contractul cu FCSB, și anume Florin Achim și Bogdan Rusu, Rachid Bouhenna fiind singurul jucător care mai trebuie să își rezilieze contractul.

ADVERTISEMENT

„Nu știu absolut nimic de Cordea la Augsburg. Până nu primim ceva oficial, nu am ce să discut. Achim a reziliat contractul, Rusu a reziliat azi contractul, cu Boboc și Dulca am rezolvat.

Ar mai rămâne Bouhenna, care nu intră în vederile noastre. Problemele au fost cu jucătorii care nu aveau dreptul de joc la alte echipe din România”.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cred că Dulca pleacă la Chindia. Poate să meargă într-un alt campionat care începe acum. O să evit un răspuns care să mă pună într-o situație delicată.

La Compagno și Miculescu am susținut să fie cumpărați indiferent ce preț ar cere cluburile. Și aici mă opresc”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate plecarea lui Marco Dulca de la FCSB, precum și plecarea lui Bogdan Rusu.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Bouhenna la FCSB

„Eu i-am spus lui Gigi înainte să-l luăm pe Bouhenna, înainte de a pleca la CFR, dar el nu a jucat la CFR.

I-am spus că m-a sunat Florin Tănase și mi-a spus că Mario Camora i-a spus că e cel mai bun fundaș de la CFR, dar lui Petrescu nu-i plac fundașii care ies cu mingea la picior. Și atunci am zis să-l luăm pe gratis, cam asta a fost”, a continuat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„S-a văzut ce a fost Bouhenna când și-a luat al doilea galben cu UTA, când a aplaudat ironic arbitrul. Deci nu joci de un an de zile și faci așa…

Ovidiu Popescu e refăcut complet, el poate să joace”, a mai spus MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: