Sport

Încă doi jucători s-au săturat și au părăsit Dinamo. Ce spune Buleică de participarea lui Survivor: „Obiectivul meu e să joc fotbal!”

Dinamo a rămas fără alţi doi jucători importanţi. FANATIK a aflat că Antoni Ivanov şi Alin Buleică nu mai vor să revină la echipă, din cauza situaţiei dificile în care se află clubul.
08.07.2022 | 10:17
Inca doi jucatori sau saturat si au parasit Dinamo Ce spune Buleica de participarea lui Survivor Obiectivul meu e sa joc fotbal
Alin Buleică a plecat de la Dinamo. Poate ajunge la Survivor. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
08-07-2022
19:46

Prima reacție a lui Alin Buleică după deapărțirea de Dinamo

Alin Buleică a confirmat că nu va mai continua la Dinamo în următorul sezon de Liga 2, dar spune că nu s-a gândit deocamdată să renunțe la activitatea sportivă. Prioritar pentru el este să-și găsească acum o echipă și nu visează încă la o carieră în televiziune.

„Contractul cu Dinamo s-a încheiat. Au fost niste probleme, dar ele pot fi rezolvate. O să vedem. Referitor la Survivor, vreau să vă spun că nu am fost contactat niciodată. Eu vreau să joc fotbal în continuare. Nu s-a pus problema să merg în Dominicană. Obiectivul meu este să joc fotbal în continuare”, a declarat Alin Buleică pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dinamoviştii au efectuat în cursul zilei de joi, vizita medicală. “Câinii” au amânat de două ori controlul medical obligatoriu înainte de startul sezonului pentru a avea un lot cristalizat, însă lucrurile sunt departe de a fi rezolvate.

Încă doi jucători au părăsit Dinamo! Alin Buleică şi Antoni Ivanov i-au anunţat pe şefi că nu mai vin

Din informaţiile FANATIK, alţi doi jucători au părăsit “haita”. Este vorba de Antoni Ivanov şi Alin Buleică. Cei doi nu au mai rezistat în situaţia în care se află clubul şi i-au anunţat pe conducători că nu mai vin.

ADVERTISEMENT

Alin Buleică a fost transferat în această iarnă la Dinamo, fiind dorit de Flavius Stoican. Mijlocaşul se afla la vremea respectivă pe lista de “rezervă” a show-ului tv Survivor, care a fost filmat în Republica Dominicană.

Fotbalistul a evoluat în 10 meciuri pentru Dinamo în partea a doua a sezonului. Deşi, iniţial i-a anunţat pe şefi că vrea să continue, situaţia dificilă de la club l-a făcut pe Buleică să spună că nu va mai reveni la echipă, contractul său fiind scadent la finalul lunii iunie.

ADVERTISEMENT

Buleică poate participa la noua ediţie a Survivor, fiind pe lista de rezervă şi în iarnă

Este posibil ca odată cu noul sezon din “Survivor” să îl vedem pe Alin Buleică printre concurenţi, asta dacă nu va da curs unei alte oferte din fotbalul românesc. În ceea ce priveşte situaţia lui Antoni Ivanov, situaţia este mai dificilă.

Dinamo are opţiune obligatorie de transfer de la Universitatea Craiova. “Câinii” s-au obligat să plătească 50.000 de euro în vară pentru transferul definitiv al lui Ivanov, dacă mijlocaşul joacă măcar 45 de minute pentru “câini”, în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Antoni Ivanov i-a anunţat pe şefi încă de săptămâna trecută: „Ce să fac? Să stau să joc cu copiii aici? Aş vrea să merg la o echipă de primă ligă”

Având în vedere situaţia financiară dificilă, “câinii” nu au plătit suma de transfer şi rămâne de văzut cum va fi rezolvată această situaţie. Aşa cum FANATIK a anunţat, Ivanov vrea să îşi găsească o echipă de primă ligă:

“Ce să fac? Să stau să joc cu copiii aici? Aş vrea să merg la o echipă de primă ligă”, este mesajul transmis de Ivanov celor din staff. Contractul mijlocaşului a expirat la finalul lunii iunie.

ADVERTISEMENT

Ricci Grigore şi Steliano Filip forţează şi ei plecarea

Nu sunt singurii jucători pe picior de plecare de la Dinamo. Ricardo Grigore şi Steliano Filip nu au fost nici ei la reunire, forţând plecarea de la echipă. Oficialii clubului le-au transmis că vor pleca dacă va avea şi clubul beneficii.

ADVERTISEMENT
  • 50.000 de euro ar trebui să plătească Dinamo pentru transferul definitiv al lui Antoni Ivanov
  • 30 de ani are Alin Buleică