Fotbal intern

Încă o absență importantă pentru CFR Cluj la meciul cu U Craiova! Cătălin Itu, depistat pozitiv cu Covid-19. Update exclusiv

11.04.2021 | 18:56
Inca o absenta importanta pentru CFR Cluj la meciul cu U Craiova Catalin Itu depistat pozitiv cu Covid19 Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Înaintea meciului cu U Craiova, din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, CFR Cluj este decimată din cauza absențelor, ultimul pe listă fiind mijlocașul Cătălin Itu, care este suspect de Covid-19.

Cătălin Itu, depistat pozitiv cu Covid-19

UPDATE, 11 aprilie, ora 18:50 / Din informaţiile FANATIK, Cătălin Itu a fost testat pozitiv la COVID-19. Fotbalistul a prezentat simptome ale infectării şi s-a simţit din ce în ce mai rău în cursul zilei de duminică.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Paulo Vinicius, unul dintre fundaşii de bază ai ardelenilor, a fost lăsat acasă de Edi Iordănescu din cauza unei accidentări.

Deși Giedrius Arlauskis şi-a ispăşit etapa de suspendare după eliminarea din derby-ul cu FCSB, FANATIK a aflat că titular în Bănie va fi Cristian Bălgrădean.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, decimată de absențe la partida cu U Craiova

Problemele de efectiv de la CFR Cluj se înmulțesc, ultimul jucător care va absenta de la derby-ul cu U Craiova, care îi poate duce pe ardeleni pe primul loc la finalul sezonului regulat în cazul unei victorii, este mijlocașul Cătălin Itu.

Conform digisport.ro, internaționalul de tineret este suspect de Covid-19. Fotbalistul s-a simțit din ce în ce mai rău și are simptomele specifice virusului, motiv pentru care nu va juca împotriva oltenilor.

ADVERTISEMENT

În plus, Edi Iordănescu nu-i va avea la dispoziție în această seară nici pe Ciprian Deac și Valentin Costache, ambii jucători fiind suspendați după ce au primit cartonașe galbene în etapa precedentă, în succesul chinuit cu Dinamo.

Jucătorii de la CFR Cluj își vor primi restanțele salariale

Ultimele prestații ale campioanei CFR Cluj nu-l liniștesc deloc pe antrenorul Edi Iordănescu în perspectiva întâlnirii de la Craiova cu Universitatea. Antrenorul feroviarilor recunoaște că echipa lui este în scădere de formă.

ADVERTISEMENT

Fiind un meci extrem de important pentru configurația finală a clasamentului, conducerea campioanei a vrut să-i motiveze pe jucători înainte de partida contra Univerității și  le-a promis achitarea tuturor restanțelor financiare, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

În tur, CFR Cluj şi Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, scor 0-0. Ultimul meci disputat pe “Ion Oblemenco” a fost derby-ul de titlu care a decis campioana sezonului trecut. În ultima etapă din play-off, CFR Cluj s-a impus cu 3-1 şi a câştigat al treilea campionat la rând.

ADVERTISEMENT