Fotbal international

Încă o accidentare pentru Neymar! Ce a păţit brazilianul în Bordeaux – PSG 2-2

03.12.2018 | 15:24
Inca o accidentare pentru Neymar Ce a patit brazilianul in Bordeaux  PSG 22
ADVERTISEMENT

Neymar a suferit o nouă accidentare în etapa a 15-a din Ligue 1. Atacantul brazilian a fost nevoit să iasă de pe teren în minutul 57 al meciului Bordeaux – PSG 2-2 şi a fost înlocuit cu Maxim Choupo-Moting. Pentru vedeta campioanei Franţei este a doua accidentare în această toamnă, după ce a ieşit lovit şi la un amical al naţionalei Braziliei.

Fotbalistul de 26 de ani a deschis scorul în minutul 34 al meciului Bordeaux – PSG 2-2, dar nu a putut termina pe teren partida jucată duminică seară. După pauză, Neymar a început să resimtă dureri la coapsă şi i-a făcut semn lui Thomas Tuchel să-l scoată de pe teren. Antrenorul german s-a conformat şi l-a înlocuit cu Maxim Choupo-Moting în minutul 57.

ADVERTISEMENT

Încă o accidentare pentru Neymar. Ce a declarat Thomas Tuchel

Încă o accidentare pentru Neymar în această toamnă, după ce a fost nevoit să iasă de pe teren în minutul şapte şi la amicalul Brazilia – Camerun 1-0, meci disputat pe 20 noiembrie. La finalul partidei cu Bordeaux, Thomas Tuchel a vorbit despre problemele medicale pe care le vedeta braziliană. “Cred că este vorba de acelaşi tip de accidentare, dar încă nu am stat de vorbă cu el sau cu medicii. Trebuie să fim atenţi. Înaintea meciului mi-a spus că nu este nicio problemă şi că poate juca. Să sperăm că-şi va reveni repede şi va fi apt pentru meciul cu Strasbourg”, a declarat Thomas Tuchel la finalul meciului Bordeaux – PSG 2-2.

Încă o accidentare pentru Neymar. A ieşit de pe teren în meciul Bordeaux - PSG 2-2
Încă o accidentare pentru Neymar. A ieşit de pe teren în meciul Bordeaux – PSG 2-2

PSG a remizat pe terenul lui Bordeaux, iar campioana Franţei a pierdut primele puncte în actualul sezon din Ligue 1. Până la meciul de duminică, parizienii înregistraseră 14 victorii consecutive în campionat. Formaţia antrenată de Thomas Tuchel este lider în prima ligă din Franţa şi are un avans considerabil, de 14 puncte, faţă de Montpellier, echipă aflată pe locul al doilea loc în clasament. Miercuri, 5 decembrie, PSG se va deplasa pe terenul lui Strasbourg.

ADVERTISEMENT