Life

Încă o actriță celebră spune că a fost violată: “A fost ca la lupte”

O celebră actriță americană a făcut recent dezvăluiri despre problemele pe care le-a avut în debutul carierei. Aceasta spune că a fost violată.
07.02.2023 | 10:43
Inca o actrita celebra spune ca a fost violata A fost ca la lupte
Celebra actriță americană Brooke Shields dezvăluie că a fost violată în tinerețe. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O vedetă de la Hollywood face dezvăluiri despre un moment extrem de dificil pe care l-a trăit în anii săi de debut în industria cinematografică.

Celebra actriță americană Brooke Shields dezvăluie că a fost violată în tinerețe

Cunoscuta actriță Brooke Shields (57 de ani), fosta soție a lui Andre Agassi, poate reprezenta un nou caz #metoo în lumea vedetelor.

ADVERTISEMENT

Aceasta a dezvăluit că ar fi fost violată la începutul carierei sale la Hollywood. Mărturisirea a fost făcută în documentarul ”Pretty Baby: Brooke Shields”, prezentat în premieră la Festivalul de Film Sundance din Statele Unite, relatează site-ul Deadline.com.

Shields dezvăluie că incidentul s-a întâmplat când avea 20 de ani. Atunci, s-a întâlnit cu un bărbat, pe care îl considera un prieten, pentru a lua cina.

ADVERTISEMENT

Ulterior, au mers în camera de hotel a acestuia pentru a comanda un taxi spre casă, în timp ce el a părăsit camera. Individul avea să revină, în cameră, unde a atacat-o și agresat-o. Brooke Shields nu a dezvăluit identitatea acestui individ.

”A fost ca la lupte. Îmi era frică să nu fiu sufocată sau ceva de genul ăsta.

Nu m-am zbătut prea mult. Nu am făcut-o. Eram complet împietrită. Am crezut că nu-ul meu ar trebui să fie suficient. Şi mi-am spus doar: ‘Rămâi în viaţă şi pleacă’ ”, a mărturisit Brooke Shields în documentar.

ADVERTISEMENT

După acest grav incient, Brooke Shields își amintește că l-a sunat pe un prieten care lucra în domeniul securității, Gavin de Becker.

Acesta i-ar spus ”Este un viol”. Replica ei a fost ”Nu sunt pregătită să cred”. Până în acest an, actrița nu vorbise niciodată în public despre acest incident.

ADVERTISEMENT

Care este tema documentarului ”Pretty Baby: Brooke Shields”

Această dezvăluire a actriței face ca mișcarea #MeToo să ia amplolare. De altfel, este și unul dintre multele momente emoţionante din filmul documentar ”Pretty Baby: Brooke Shields”.

Sursa citată scrie că prima parte a producției este dedicată sexualizarii intense la care a fost supusă Brooke Shields la o vârstă foarte fragedă, în special în timpul unei şedinţe foto nud la vârsta de 10 ani, precum şi după apariţia ei la 11 ani în filmul “Pretty Baby”. Aici, a jucat rolul unei prostituate minore.

Ajunsă la 57 de ani, actriţa a declarat că a fost “momentul potrivit din viaţa (ei)” pentru a apărea într-un documentar.

ADVERTISEMENT
Tags: