News

Încă o adolescentă de 14 ani a dispărut! “Un bărbat ne-a sunat să ne spună că fata noastră nu se mai întoarce acasă!”

29.07.2019 | 14:43
Inca o adolescenta de 14 ani a disparut Un barbat nea sunat sa ne spuna ca fata noastra nu se mai intoarce acasa

Încă o adolescentă a dispărut, de data aceasta, din Buzău! Fata de 14 ani se pare că a dispărut de la domiciliul său de aproximativ două săptămâni, iar părinții săi au mers disperați la poliție, unde însă s-au lovit de un refuz total de ajutor din partea oamenilor legii.

Încă o adolescentă de 14 ani a dispărut

Fata de 14 ani a dispărut de la domiciliul său din comuna Pârscov, județul Buzău, iar părinții săi au mers de urgență la poliție, mai ales când un bărbat i-a sunat şi le-a spus că fiica lor nu se mai întoarce niciodată acasă.

Imediat după ce Milena Maria Gavrilă a plecat de acasă, un bărbat a sunat-o pe mama fetei spunându-i că adolescenta nu se mai întoarce acasă. Tatăl fetei a ajuns la poliţie, dar un agent i-a spus fără jenă că “trebuie să accepte situaţia”.

Adolescentă de 14 ani a dispărut
Adolescentă de 14 ani a dispărut

Polițiștii refuză să-l ajute pe tatăl fetei dispărute

„De două săptămâni nu știu nimic de fiica mea. Milena a fost coruptă de acest individ. El a spus că a întreținut relații intime cu fata și cu toate astea este liber. M-a amenințat că are relații în Poliție. Chiar șeful de post mi-a spus că trebuie să accept situația, că nu am ce să fac”, a declarat Florin Gavrilă.

Şi mai ciudat este faptul că imediat după dispariţie, pe pagina de Facebook a fetei a apărut faptul că s-ar fi căsătorit, scrie reporterbuzoian.ro. Se pare că a fost deschis totuși un dosar pemal, însă nimic nu se întâmplă, deși tatăl fetei spune că bărbatul respectiv locuiește într-un sat apropiat.

Tags: